![]() |
|
Model Yükseltme Önerileriniz!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2014 Saat 11:20 |
Piyasası yüksekken 206 roland garrosumu satıp kışa doğru model yükseltmek istiyorum ama hangi model yada markaya geçeceğimi bilmiyorum benim için önemli olanlar performans ve donanım bide 2.el piyasası 206 kadar canlı olacak bi araç varsa önerileriniz değerlendirmek istiyorum
![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütçenizi söylerseniz Daha İyi Yardımcı Olabiliriz :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
aslında bütçe arabaya göre belirlenecek ama 30bin limitini aşmazsa iyi olur 207 rc yada gt baktım mesela fena araclar degil satarken zorluk cıkarmayacak arac olması önemli :)
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Seat leon , Honda Civic , Toyota Auris , Ww Golf Bu Araçlarıda Gözden Geçirebilirsiniz Bence . Ancak Bahsettiğim Araçlar İçin 30 Bin Tlyi Biraz Aşmak Gerekebilir . ( 2 - 3 Bin Tl Kadar )
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
hangi model veya kasalarını önerirsiniz? açıkcası leondan biraz uzak duruyorum temizini bulmak zor civiclerde aynı şekilde
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
öncelikle belirteyim yanı sadece 206 değil butun araçların piyasası canlı şu dönemlerde demek istediğim 206 yı sattığınızda başka bir araç satın alırken o aracıda canlı fiyattan alıcaksınız o yüzden bu satış ışınden karınız olmıcak malesef.Ancak aracı satıcaksanızda yeni araç olarak 207 öneririm
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yok benim amacım kardan ziyade zarar etmeden ve kısa sürede satmak yoksa 2.el aldıgın bi aracı kar ederek tekrar satmak biraz zor
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Valla ben Octavia bakıyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araç alıp satmak şuan içins adece satış kısmında karlı. GEri hemen alacaksanız arkadşların bahsettiği gibi değeri üstünde araç alacaksınız.
206 piyasasına bakıyorumda saçma sapan 206lara 20bin üsütnde fiyat çeken var. ANlamıyorum neyin kafasındalar. şahine 13 istiyorlar geyiği var savunma olarakta o da ayrı bir saçmalık. 206yı şahinle bir tutmayıp ta fiytta şahinle kıyaslıyorlar mantıksızlık çerçevesinde. Bir araba sıfırı ve ya dengi araçla kıyaslanır ama 206 ile şahini kıyaslayanda bizim milleti görüyorum. Bu devirde ikinci el çok sakat. Adam akrabasından kazık yiyior çok dikkatli olmak lazım. Vaktinde bize çok kızdılar o kadar para verilip sıfır araba alınır mı diye niyeymişş o paraya çok güzel audi bmw alınırmış ondan sonra işin gücün yoksa sanayide usta ara parça ara. Sıfırın derdi varsa da servis çözüyor senin ruhun bile duymuyor. İmkanının varsa ekim kasım gibi sıfır arabayı zorlayın derim. |
|
![]() |
|
arabayı su sıralar satmayı dusunuyorum kısmetse kışa dogru yeni model alacagım ama sıfır alabilirmiyim bilmiyorum
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
up!!!!
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
207 ya da 308 öneririm
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 308 ama ibiza ile cupralar hoşuma gitmeye başladı
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
opel gtc,golf 5 gti,scirocco gts,r bunlar gözüme çarpıyor şimdilik secenek çok bnde kararsız kalıyorum
![]() |
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
scirocco ağır basmalı :) 30 Bin i aşmasa iyi olur diyip biraz fazla uçmuşun ama
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
ya aslında başta dedigim gibi bütçe araca göre belirlenecek aklımda 207 ler vardı ama diger arabalara bakınca insanın içi gidiyor biraz yükseliyor çokta vermek istemiyorm
![]() Düzenleyen eguet - 16 Ağustos 2014 Saat 23:21 |
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |