![]() |
|
NEDİR BU KAFAMDAKİ UĞURSUZLUK :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 Saat 22:06 |
ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA YAZDIĞIM GİBİ BU YENİ ALDIĞIM ARAÇTA Bİ UĞURSUZLUK MU BENDE Mİ BİŞE VAR ANLAMADIM GİTTİ . 6 YILDIR ARAÇ KULLANIYORUM 3 KERE ARAÇ DEĞİŞTİM HİÇBİRŞEY YAŞAMADIM AMA BU ARAÇLA KAFAMA 1 AYDA NELER GELDİ.
ARACI ALDIM GELDİM BAKIMLARINI YAPTIRDIM 1 HAFTA SONRA KAZA YAPTIM.
HADİ DİKKATSİZLİK DEDİM GEÇTİM. BUGÜN 20 TANE ARAÇ PARK HALİNDE DURUYOR BENİM ARAÇTA İÇLERİNDE ÇOCUKLAR TOP OYNARKEN BENİM ARACI HEP ÇİZİK ÇİZİK TOP İZİ OLMUŞ DİĞER ARAÇLARA BAKTIM HİÇBİŞE YOK. NEYSE DEDİM MEYDANA GEÇTİM ARACI PARK ETTİM SEN ARAÇ GERİ GERİ GELİRKEN SAĞ ÖN ÇAMURLUĞU ÇİZ ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 03 Ağustos 2014 Saat 22:08 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bi kurban kes arabaya. nazardan oluyor onlar
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Geçmiş olsun nazar vardır siz bir kurban adaklayın .
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
samet2461 Çok geçmiş olsun. Bizim puglar güzel olunca kıskanan çok oluyor. Aklıma bu reklam geldi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=buMBKSwLuUU Düzenleyen SpEEdy - 04 Ağustos 2014 Saat 02:06 |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Sakınılan göze çöp batar hesabı olmuş ,
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Geçmiş olsun nazardandır...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Her ne kadar klasık olsada sakınan göze çöp batar lafı yerınde ve doğru bır tesbittir çünkü nerdeyse aynı olaylar benım başımada gelıyor ama umursamaz ınsanların araçlarında tek bır hasar yok ben ne kadar ustune duşsem o kadar başına birşey gelıyor :) size küçük bir örnek geçen yaz evime gelırken ne bır boya ne bır hasar kaydı olan aracıma dıkkatısızın bırı çamurluğa şöför kapısını açtı çamurluk perişan mecburen değişti boyandı ee serviste boş dururmu sigorta işi diye bir çamurluk değişimi ve boyasına nerdeyse aracı komple boyatmış gıbı bır hasar tutarı çıkardı.Herşeyi kabullendım araç yapıldı teslım aldım ve bır hafta güzel durdu ardından bayramda o kısıma evime bayramlaşmaya gelen kendı akrabam çarptı gülermisin ağlarmısın o yuzden bu tarz durumlarda geniş olmak gerek.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
valla abi geçmiş olsun çok takma kafana cana geleceğine mala gelsin düşüncesiyle bakcan artık...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
yigit03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bende de war şanssızlık bayramdan önceki çarşamba ilk arabami aldım cuma günü park halinde arka kapi ile çamurluga vurmuslar
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
öncelikle çok gelmiş geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun inşallah.
gerçekten nazara inanıyorum.aracı yıkayıp temizlediğimde yolda giderken herkes araca bakıyor,hemen hemen her defasında bu bakışlardan sonra trafikte bir tehlike atlatıyorum.geçen aylarda da yine aracı temizlemişim,inceden işe gidiyorum hastaneden sağa sola bakmadan çıkan amcamın biri sol arka kapıya vurdu.bu aracımın ilk kazası oldu inşallahta son olur.düzeltilebilir bir durumdu ama serviste gidip değiştirdim ve beklediğimden iyi bir işçilik çıktı.bu durumları gördükten sonra arabamı temizlemeye korkar oldum ve çamurlu bir şekilde binmeyi tercih ediyorum.en azından araçtaki kir aracı kamufle ediyor. anlıcağınız;sizinde aracınız maşallah gerçekten çok güzel duruyor ve bence nazara geliyorsunuz.bence bir hayır yaparsanız başınızdaki bu musubetler için iyi olur kanısındayım.Allah bundan sonra başka bir kaza bela göstermez inşallah.tekrardan geçmiş olsun.. |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam komik bi durum ama bana normal geliyor. Senin bu dediklerini bende nezaman arabamı yıkasam başıma geliyordu. muhakkak bi nazar hesabı bişeyler oluyordu arabada :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
nazardır üstat bi besmele çek park ederken evelallah hiç bişey olmaz :)
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
üstatlar gerçekten çok kötü bi olay elim ayağıma dolanıyor. biniyorum direk aklımdan geçen acaba ne olacak bugün
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |