![]() |
|
Gaz sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
clovismo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: 657 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2014 Saat 22:56 |
Aracım Peugeot 307 benzinli. Aracımla Tokattan Afyona kadar sorunsuz geldim. Afyon'u geçince birkaç kere gaz yemedi. Yaklaşık 5-10 km sonra seyir halindeyken birden araç stop etti ve akü resmi ekranda gözüktü.Aracı kenara çektim(ALLAHTAN YOLUN SAĞINDAN İLERLİYORDUM VE YOL BOŞTU). Tekrar çalıştırırken zorlandı ama çalıştı.Daha sonra normal bir şekilde yoluma devam ettim. Çok şükür sorunsuz
yolculuğumuzu bitirdik. neden böyle bir şey olmuş olabilir.Aküyü değiştireli 11 ay oldu. şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı marka gaz aldıysanız olabilir ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
clovismo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: 657 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç benzinli.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküden değil ustam araba gaz yemediği için söndü. Şaşırdım. (ALLAH KORUMUŞ) kardeşim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |