![]() |
|
Hararet Normal mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım bugün conta yakmaktan zor kurtuldu.
Abim Bursa ya giderken yola çıktıktan yarım saat sonra hararet 100 c yi geçmiş. Su takviyesi falan derken yalovada bi tamirciye zor atmış kendini. Termostat değişmiş. Yani dikkat edin ! Aracınız kırmızıda falan dururken hararet 10 c falan artıyorsa tehlike yakın olabilir.
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Çok teşekkürler rahatladım
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
100 ü geçmiyorsa bir problem yok standart calısması 90-95 arasıdır zaten uzun yolda 85-90 arasına gelir oda serinde
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum
pejo 307 bende de var aynı durum klimayı aç hemen düşer ön fan devreye girer ve 80C gelir aklında bulunsun |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Normaldir kontagi kapatinca fan dutur. Fanin durmasini beklemenize gerek yok. Eger mitor cok isinmissa 2. Kademe fani da acar ve 2. Kademe acildiginda kontagi kapatsanizda durmaz.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Hararet 100 cc yi geçmiyorsa normaldir. Benim aracımda stop ettiğinde fanda duruyor ben fanın durmasını bekleyip öyle stop ediyorum.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Herkeze Selamlar , Seyir halinde iken harare 80 C civarında . Işıklarda falan durduğumda 100 C civarına kadar geliyor. Park halinde inip fana baktım çalışıyor mu diye çalıştığını gördüm ama stop ettiğimde hemen durdu. Fanın çalışmaya devam etmesi gerek miyor mu ? Devirdaim yada termostatta sorun mu var yoksa bu değerler 307 için normal mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |