|
206 yol bilgisayari |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MDRNN17
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2014 Saat 23:41 |
Selam arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve hayırlı kandiller arkadaşlar bugün 2006 model 206 ma 3 satır yol bilgisayar i taktim fakat sanki bazı değerler gerçekle uyuşmuyor bi de radyo falan göstermiyor teybim orjinal değil sanirim bundan bu radyo nun ekranda görünmesi ve değerlerin gerçekci olmasını nasıl saglarim ? Teşekkür ederim şimdiden herkese
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal teyp olmadan bilgileri ekranda göremezsiniz, değerler gerçekle uyuşmuyor derken? Nasıl mesela, menzilden ortalama tüketimden bahsediyorsanız, menzil çok değişkendir sürüş tarzına göre yol durumuna göre çok fazla değişkenlik gösterir düşebilirde artabilirde, ortalama tüketim tam olmasada gerçeğe yakın değerler ler verir.
|
|
MDRNN17
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Avı mesela aracı çalıştırdığım anlık tüketim 10.2 gösteriyor benzinli de olsa bu çok değil mi
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlık tüketim 30 km hızın altında göstermez, 10.2 olan ortalama tüketimdir, 10.2 normalin biraz üstü bir tüketim ama şehir içinde çokta sayılmaz, benim ortlamam şuan 12 lt civarı, istanbul şehir içi.
|
|
MDRNN17
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serkan abi sabah ise geldim anlık tüketim 6.3 kadar düştü su an için bi sıkıntı yok bi sorum da abi bu radyo nun görünmesini saglama imkanımız yok mu ?
|
|
whiteleo
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal teyibi takman gerek :)
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6.3 çok güzel değer ben şehir dışında 7'ye zor düşürüyorum, orjinal teyp olmadan ekranda bilgileri göremezsin malesef.
|
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende yol bilgisayarını kullanaldan yakıt değerim acayip değişti ya gaza basmıyorum resmen :) fazladan 30 40 km gider oldum ortalama 6.0 cıvarında benimde :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlık tüketimi 2 ye de düşler 0 a da düşer. Ortalama Trip tüketimine bakacaksınız. 6lt olan muhtemelen anlıktır. Yoksa 6lt şehir içi tükettim derseniz vururlar topuktan bu memlkette :D ben dizelle sakin kullanımda 5lere zor düşüyordum.
|
|
MDRNN17
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ortalama yakıtım su an 6.7 tabi değerler kullanıma göre değişiyor ama bu yönden sıkını çekmiyor keşke radyoyu da görebilseydik ama yapacak bişe yok teyp orjınal değil bilgilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler :D
|
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim dizel zaten ali |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |