|
307 cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 18192021> |
Yazar | ||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
normal kardeşim benim araçta aynı
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benimkinde de ayni. Acikcasi ben hic on/off butonu ile oynamiyorum, surekli on'da duruyor. Sabitlemek istedigimde +'ya basiyorum sabitleniyor. Sonrasinda hic off yapmiyorum |
||
data123
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen bende de ayni sekilde calisiyor. Zaten CC nin calisma sekli bu. Orada ki buyuk on off olayi elime deyip de yanlislikla devreye girmesin sehir icinde gibi konmus sanki. yoksa hic bir ihtiyac yok o ON OFF tusuna. arti eksi bir de tepe tusu var. ben her ucunu de siklikla kullaniyorum. arti eksi zaten devreye almak icin kullaniyorum. Tepe tusunuda bir onceki sabitledigim hiza ugrasmada arabanin cikmasini istiyorsam kullaniyorum. Ama su 4. ve 5. tus olayi kotu olmus. daha once opel astrama taktirmistim CC yi. onda bu olay yoktu. araba 30 KM yi gorunce vites sorunu olmadan alabiliyordun CC ye.
|
||
307 1,6 HDI Premium
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
30 km/h de devreye girmesi aslinda cokta mantikli degil. Cunku 30 km/h hiz ile diyelim ki 3. viteste gidiyorsaniz ne kadar sure daha gideceksiniz 3. vites. Vites degistirmek istediginizde ise debriyaja bastiginizda ise zaten otomatik olarak devre disi kalacak. O yuzden cokta gerekli degil bence. Yalniz tepe tusuna bastiginizda eger o anki hiziniz 50 felan ise ve sabitlenen hiz ornegin 100 ise nasilda emiyor yakiti |
||
data123
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eveet orada iyi emiyor yakiti, o durumlarda kullanmiyorum zaten. 20 25 km farklarda ve vites 5 de ise genelde kullaniyorum. Onumdeki trafik yavasliyor mesela o durumlarda yine tepeyle devreden cikartiyoru. sonrasinda birden onum acildiginda tekrar tepe tusuna basiyorum. fark yok olmadigi icin hizda sorunsuz ve konforlu oluyor.
Ben opeldeki 2. vitesdeki dusuk hizda CC yi su durumlarda kullaniyordum. Mesela sehir ici bir yokus var karsimda. aliyordum CC ye, sabit bir hizda o yokusu benim yapacagimdan cok daha az sarfiyatla cikiyordu. Bu tarz durumlarda kullaniyordum.
|
||
307 1,6 HDI Premium
|
||
sinka251
1. Vites 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o boş soket bende debriyaja bağlı debiriajda da bir tane sviç var
Düzenleyen sinka251 - 09 Mayıs 2012 Saat 16:38 |
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Debriyajda her halukarda zaten bir sensor oluyor. Ondan da ayri bir tane olmasi lazim ya da fren sensorunun 4 kablolu ve 4'unun de dolu olmasi lazim. |
||
alpeRS07
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2013 Konum: ANTALYA/KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar paket şeklinde yol bilgisayarlı ve cruise controllü com2000 bulmakma birlikte bu maceraya bende atılmış bulunmaktayım yanlız planet 2000 den cc kodlama işini bi türlü yapamadık fren müşürüm 4 kablolu gaz pedalımda aynı şekilde,sıkıntımız ise cruise control şeçeneğinden tip b yapmaya çalışırken bizi tekrar tip a ya atması her ne kadar uğraştıysak bir türlü tip b ye getiremedik.
Sizce hangi yolu izlemeliyiz?,şimdiden teşekkürler. |
||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhaba, tekrar aranıza döndüm ve bu sefer cruise control çalıştırdım.
2006 model makyajlı kasa 307 sw 1.6 hdi 90 comfort araca kolu taktık, pp2000 den açtık oldu. hem bsi beyninde, hem de motor beyninde seçeneklerden aktif edilmesi gerekiyor. "müşteri seçenekleri" ya da "diğer" gibi menüleri iyice karıştırmak lazım, tamirci 5 dakka gezindi, zor gelince "senin araçta sanırım yok" dedi. sonra bilgisayarın başından çekildi. dedim ben bi bakayım. pp2000 menülerinde gezine gezine buldum. hem motor beyni hem de bsi beyninde "hız düzenleme" aktif hale getirildi. şuan hız sabitlemeyi kullanıyorum, çok rahat bişeymiş... |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sizin fren sensör kablosu 4 lü değil 2 liydi diye hatırlıyorum. cruise controlu çalıştırmak için diğer BSİ ye diğer 2 kablo yu çektiniz mi? Düzenleyen palet - 03 Ağustos 2014 Saat 23:02 |
||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok o bahsettiğiniz eski aracımdı, onu sattım.
makyajlı kasa 2006 aldım. fren pedalı 4 kablolu. cruise control kolunu takıp pp2000 den kodlamak dışında sıkıntı olmadı. sabitlenen hız görünüyor. |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar aracımın fren pedalında 4 kablo var olurmu benim aracada cruise control
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
mgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracına olmaması çok düşük bir ihtimal beyin bosch sa %90 olur sana yardımcı olabilirim kolu yazılımı v.s tek seferde yalnız 1 ay kadar beklemen gerekir.
|
||
2005 206 HDI X-Design
|
||
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307ler kac model saseler ozelden gelsin yardimci olalim :)
|
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
bende müşür 2 kabloluydu ama boşta duran 2. bi soket ve boş müşür yeri vardı kolu taktım müşürüde taktım yarın aktif edecem inşallah bi aksilik çıkmaz
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
Bugün pp2000 le bağlandık aracı 207 olarak seçtik motor beyninde cruis contola evet seçtik bsi beyninde hız regülatörü var limitörü yok olarak seçtik kaydettik ama denedim çalışmadı neden acaba fren pedalına taktığım müşürüde kontrol ettim ondada bi sıkıntı yok
|
||
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Partnerden dene birde abi
|
||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
|
||
|
||
endeksor
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Selamlar 2004 model 1.4 hdi xr araca hız sabitleyici montajı yapmak istiyorum ancak bir sorun var fren müşürüm de 2 kablo var cc için gerekli diğer kabloları hangi istasyonlara bağlamam gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var Kendim makina elektrik elektronik bakım işi yapıyorum lehim leme tesisatı çekme ve izolasyon konularında sorun yaşamam konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 18192021> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |