![]() |
|
kullandigimiz lastikler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2014 Saat 02:55 |
|
kumho ecsta v taban 14 ...
|
||
106 XR
|
||
![]() |
||
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu arada lastikler goodyear 13..
|
||
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
||
![]() |
||
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
Abi bu kayseride 106 lara uyumlu adam akıllı jant bulmak ölüm aracı yeni aldım lpg takıldı bayram sonrası kaportada biraz ezilme var orası yapılacak ama aracıma uygun bir jant var mı
|
||
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Petlas PT741 205/40/17 fiyat performans gayet basarili iyi ki almisim.
![]() |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
O arkadasim arabanin silecek suyuna wrut marka katki koyup kislik bakimi tamamdir diyen adam :) onun icin araba parlasin yeter umrunda degil diger taraflari |
||
![]() |
||
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O arkadaş Audi'yi haketmiyor bence :)
|
||
![]() |
||
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
|
Michelin Energy Saver.
|
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
Arkadasim audi a4 une falken aldi ucuz diye yaklasik 5bin km oldu ve aldigiba bin pişman. Virajlarda acayip sekilde kayiyor diyo. Fren mesafesi berbatmis
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Starmaxx ultrasport var bende 195/50/15 kullaniyorum v kanal birde hic rahatt degil
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
|
lastikleri aldım goodyear efficientgrip performance bayide tanesi 165 tl nitrojen basımı sibop değişimi balan ayarı içinde. ilk izlenimim gayet güzel geldi. Kendimi daha bir güvende hissettirdi. ilerleyen km. lerde ne olacak bilmiyorum
|
||
![]() |
||
|
Su goodyear in kampanyasini merak ettim. Uzun zamandir arastirdim goodyear ef.perf. serisi bayagi bi hosuma gitti. Kullanan 2 arkadasim var ve bayagi memnunlar. Bu kapmanyadan yararlanirsam daha karli olurum bisiklet alacaktim zaten. 19565r15 olxusune 165 tl diyor bayii diger alisveris sitesinde de 155 tl ye geliyor. 10 tl icin gozle goreyim diye dusunuyorum. Yarin butun markalari gezmeye caliscam buyuk ihtimal taktiririm. Ondan sonra yazarim inşallah |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
Goodyear peugeot ile kapmanya yapmis lastik alana dag bisikleti hediye diyor. Yarin gidip sorucam kapmanya detaylarını peg yetkili servis mi yapiyor yoksa goodyear bayii mi
|
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
nisan ayı başında bende 206 ma 500 tl ye dört adet 175/65/14 goodyear dört mevsim lastiği aldım.çok memnunum.tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
bende lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum 4 mevsim diye lastik çeşiti varmı ? birde 206lar çok sert araba, bana yumuşak lastik olması lazım
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
|
Guncel
|
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
|
nokian alın rahat edin :)
|
||
![]() |
||
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|
Bridgestone Potenza G3 kullanıyorum çok memnunum. Zamanında baya bir para vermiştim. Şu an Adrenalin RE olarak üretiliyor. Kuru zemin ıslak zemin yol tutuşu çok iyi.
|
||
![]() |
||
ikram61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
petlas v kanal lastık kullanıyorum cok ıgrenc bı lastık 3000km'dir aracımda aman uzak durun ben yenı lastık alıcam asfalttakı butun tıkırtıyı arabanın ıcıne verıyo ıslak zemınde yol tutusu 0 ve aracım 407 asla savurmayan bı arac
|
||
407 COBRA
|
||
![]() |
||
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
Hankook s1 evo kullanıyorum memnunum tavsiye ederim 195/50/15
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |