![]() |
|
bursada boya koruma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 08:16 |
merhaba arkadaşlar
geçen hafta 2010 model 207 aldım 1,4 hdı trend araç siyah hiç cila görmememiş çok mat dururyor ve fırça çizikleri var siyah olduğu için ellemiyorum bursada güzel bi boya koruma yaptıracağım bi yer için yardım lütfen
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bursa meguiars bizim müşteri 150 tl anlaştım bu gün bıraktım yarın detayları söylerim tercih etmek isteyenlere
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Hayırlısı Olsun , Bende Tam Bir Yer Önerecektim , Campus Car Care Diye Biryer var işini iyi yapıyor , ocak başında Pasta/hare giderici / cila / koruyucu WAX / boya koruma / nano wash coat hepsi dahil 200 tlye yaptım onlarda meguiars ürünlerini kullanıyordu yanılmıyorsam . Belki başka arayan olur o yüzden yaazma gereği duydum :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Benimde arac siyah bursadayim bende fiyat olarak iyimis sonuc olarak siyahta nasil olacak bilgilendirirseniz sevinirim ;)
|
|
16 U 1987
|
|
![]() |
|
tabiki sonuçları paylaşacağım
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir sey soracam ben sonaxın kampanyasını yapacaktım pahalı geldi şimdi bunu okuyunca bende agustosda bursaya gelecem ordamı yaptırsam 200 dediginiz yerde hemde magirus kullanıyorlarmış ne dersiniz.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bence firma isimleri yerine adres yer mevki tarifinde bulunabilirsiniz campus car care bende burayı duydum ancak yıllardır oraya gıdıp gelıyorum unuversıte dekı otelın bahçesındeymış sanırım ben böyle bır yere rastlamadım .Adres ve bulunduğu yer hakkıdna bılgı verırsenız sevınırım bu fırmaların.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalova yolu üzerinde giderken Buttim plaza yı geçtiğiniz gibi yolun solunda Pırıltı Oto var. Tanınmış en eski detaylı temizlik firmasıdır. Yardımcı olurlar.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Holidayy inn diye bir otel var o otelin otoparkında diye hatırlıyorum ben . Telefon numarasınıda internetten buldum ; 0506 389 62 57 numarayı ararsanız daha detaylı tarif ederler herhalde . veyahut direk gidin otelin oralarda bekleyi arayın sizi almaya yollarlar birini
Düzenleyen Zagorka - 19 Temmuz 2014 Saat 11:00 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
aracımı cuma akşamı aldım ama ince işçiliğini beğenmedim adamın plastik aksamın bi kaç yerine pasta değmiş bi kaç yer ince işçilik yapılmamış tampon kapı kol altı pek tavsiye etmem arkadaşlar
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |