![]() |
|
206 ARACIMA 3,5 VOGTLAND YAY TAKTIRDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ridwans33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ridwans33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 22:25 |
ARKADAŞLAR ÖNLERE VOGTLAND MARKA 3,5 CM YAY ALDIM 17 JANT 205 40 YANAK LASTİK TAKTIRDIM SİZCE NASIL OLMUŞ ARKALARI DAHA YAPTIRMADIM SİZCE KAÇ DİŞ DÜŞERSE İYİ OLUR BİRDE ÖNLER NASIL OLMUŞ ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
http://www.hizliresimyukle.com/image/lOi
Düzenleyen Alicilik - 08 Temmuz 2014 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle hayırlı olsun arkaları 1 dis düşür bence yanlış bilmiyor isem 3 cm mantıklı bi tercih olur
|
|
![]() |
|
ridwans33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ridwans33
eyw çok teşekkür ederim şimdiki görüntüsü nasıl sence 5 cm lik alsamda diye biraz tereddüd ediyorum yada böyle arkayı dediğin gibi 1düş düşersen dahada güzel olurmu
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resmi göremeyen bir benmiyim :(
Edit : şimdi gördüm güzel olmuş güle güle kullanın Düzenleyen Burak - 07 Temmuz 2014 Saat 23:59 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Aslında 5 cm daha iyi dururdu ama tabi senin tercihin
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Walla bnde 206+ var bnde takicam yay ama tereddutten çıkamıyorm 3.5 mu 5 mi diye ama 5 cm alicam gibi duruyor 3.5 basmiyor gibi duruyor bnce onleri aldığın yaylari 2 cm press yap arkayida torsiyon bi diş indir hayırlı ugurlu olsun =)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yay takma falan ne kadara geldi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ridwans33
arkadaşar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim yayları 320m gittigidiyordan aldım jantlar izmirden aldım 1540 tl mal oldu lastiklerle beraber usta 50 tl taktı hepsini ancak ben senin yerinde olsam 5 cm alırım çünkü 3,5 içime sinmedi istediğim gibi düşürmedi ancak birde şöyle birşey var 3,5 cm sonraki yaylarda spor amartisör gerekir diyolar bilemiyorum bunu tam öğrenip siznle paylaşırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ridwans33
dostum presleme riskli bir işlem haberin olsun bence yapma
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Keşke 5 CM yay kullanarak torsiyondan 1 diş düşürseydiniz araç jantların heybetine göre yeterli düşmemiş bence...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |