![]() |
|
5licd cahnger |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mazharcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2014 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mazharcolak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 15:12 |
bu aparatı nasıl edinebiliriz ve maliyeti nedir acaba ? |
|
MÇ
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
![]() ![]() ![]() ![]() |
teypçiler , cd çaların tozlanan lazerini temizliyor, o zaman çalışabiliyor. anlarsanız sökme takma işlerinden, kendiniz de söküp lazeri çubuklu kulak pamuğu ile hafifçe temizlersiniz. ama yine olmazsa cd changeri iptal edip usb-sd kart aparatı alın bence de.. forumda pek çok yerde konusu var.. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En temizi usb aparat Orkun Hocam, bense çok memnundum, C3 içinde almayı düşünüyorum. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim aracımda da mevcut ama kullanmıyorum cd changerin fişini çekip usb aparat taktım changerin çalışmasından pek memnun olan yok .yaptırsanız bile kısa sürede tekrar arızalanıyor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
herkese selamlar 2004 pejo 307 1.6 XT aracımda daha önceleri cd çalardan müzik dinleyebiliyordum ancak 1-2 aydır denemediğim cd kalmadı müzik çalmıyor NO CD diyor ve çıkıyor
komple cd çaları radyoyu vs FORMATLAMA yolu var mı teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |