![]() |
|
Ruhsat model Kısmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 Saat 13:44 |
Selam.
Yeni aldığımız aracın geçiçi belgesinde 206 X yazıyor bunu değiştirte bilirmiyiz? R yi unutmuşlar :D ayrıca arac 206 xr ama myPeugeot sitesine şaseden kaydedince 206 XR PRESENCE BVA Olarak Çıkıyor
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paketi olabilir senseii benim 106 da quiksivler style tarzı bişey.yayazıyo bva da otomatik olduğunu gösteriyor zaten xr düzeltilebilir emniyete gitmek şart
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
BEN İŞTE BUNU (206 XR PRESENCE BVA) YAZMAK İSTİYORUM ruhsata :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hacı sen uygun yollu bi tanıdık polis kardeş bul, bence yaptırabilirsin.. :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Onun için 89TL + 109TL vermek istiyorsan yazdırabilirsin.
|
|
![]() |
|
bakalım yarın ruhsata gidicez :) parası neyse veririz
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ruhsat kağıdını değiştirmen lazım ama galiba gazetede okuduguma göre bazı şehirlerde ehliyet ve ruhsat kagıtları yokmuş biliyormusunuz bilmiyorum ama 1 kaç önce darpane grev yaptı bir süre orada tükenmiş :) elindeki ruhsattanda olma yani :D
http://www.haberler.com/darphane-yeterli-basim-yapmadi-vatandas-ehliyet-6136735-haberi/ Düzenleyen okaNStarss - 10 Haziran 2014 Saat 15:46 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
bu arada buraya yazmayı unutmuşum :/
trafik şubede bilgilendirme ile 206 x yazan modeli 206 xr BVA olarak düzelttirdik, aracın garanti belgesi faturası yardımıyla hiç sorun çıkarmadan düzelttiler :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
senin yine iyi sadece R unutulmuş, adamlar benim ruhsata sedan yazmışlar :D trafik şubesine gittim gösterdim bi sorun yok takılma böyle şeylere deyip postaladılar
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Maliyenin sitesinden sorgulayınca benim araba hdi gözüküyor ama benzinli
![]() |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
harika yaaaa çok güldüm ![]() ![]() ![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |