![]() |
|
Peugeot un var Derdin var !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:37 |
Biliyorum simdi herkes böle bir başlik actigim icin bana sitem edicekler fakat benim peugeot a ya sitem ettigim kadar degildir 2003 model 307 xsi ım var 1 senedir bende
aldigimdan beri herzaman orjinal ve en kalitesini kullanmak istedim universite ögrencisiyim neyi degiştiriceksem ucuzunu degil pahalisini koydum yag koydurucaksam uyduruk markalar ve yari sentetik deil tam sentetik ve mobil 1 castrol koydurdum yani demem o ki hep en iyisi... rot kollari degişti baski balata sanziman yagi motor yagi full bakimi ya suan faturasi bende olup unutugum okadar sey varki neyse neden isyan ediyorum ? biraz önce önemli bir işim icin ciktim cafe nin birinde durdum fotokopi cekmek icin kibristayim 40 derece sicak neyse fotokopi cektirdim arabaya bindim cit cit bi baktim akü bitmis hadii dedim 2 sinir falan isyan gittim ustami aradim akü getirdi bagladik sonra adam kontrol ederken radyatörün patlak oldugunu söledi kacirdigini ve işte antifirizin aktigi yeri gösterdi abi simdi sıfır ı tüketmisken birde radyatör almam lazim yok yok diye bagirasim var ne yapicam ne edicem bilmiorm saticammm kurtulucam bu arada yükselen hararette cabasi !! |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu radyatör tıkayici maddeler ne kadar idare eder beni ? beni 1 hafta 10 gün idare edicek bişey lazim :S sonra sıfır radyatör alicam artik
|
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun yaklaşık 6 yıl önce benim radyöterin su sızdırmasından dolayı conta yakmıştık ve bana 1200 civarı masraf açmıstı çekici parası cabası benim öyle usta çağırıp görme imkanım bile olmadı :) Çok ucuz atlatmışsın senin aracın öyle yüklü bi masraf çıkarmamış Maşallah Hani sen zaten motor yağı zamanı geldiğinde değişmesi gereken bişe aynı şekilde baskı balata vsvs Ama bazı araçlar var Turbo arzasını çözemiyo bazıları var 130km dan yukarı çıkmıyo yağ yakanımı motordan gelen sesmi vitese geçmemesimi sabah çalışmamasımı bunlara daha neler neler bunlara çözüm bulamayan o kadar çok insan varki demem o ki senin aracın ufak tatlı arzalar bence buna şükretmelisin :) Unutma peugeot candır gerisi heycandır :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bence kızma aracına sonuçta kul yapısı, ben ne masraflar gördüm eski aracıma 5 bin masraf ettim satarken bile daha 2 bin masrafı vardı, seninkiler basit sorunlar halledilir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Aracınızın radyatöründe sorun olduğunda, daha doğrusu radyatör kaçırma sorunu olduğunda ustaların ilk eline aldıkları, radyatör tıkayıcıişte bu arkadaşlar. Toz halinde, sanki içinde talaş varmış gibi görüntü veren ufak kapsül. Eğer arabanız su kaçırıyorsa ve bu kaçan suyun radyatörden kaynaklandığını düşünüyorsanız; öncelikle bunu kullanmanızı tavsiye ederim. Radyatörünüzdeki ufak delikler için bire bir geliyor. Radyatör araca göre değişir elbet ama genelde pahalı olan bir oto yedek parça. O sebeple öncelikle bu 5 liralık radyatör tıkayıcıyı denemenizi tavsiye ederim. Bunların bir de Amerikan markası oluyor, Gunk markası. O daha kaliteli, hem de biraz daha büyük. O da 8 lira civarında sanırım. Bunu radyatörün içine attığınız zaman ufak delikleri kapatıyor ve çok etkili bir yöntem bilginiz olsun.
http://i.hizliresim.com/aq4XoB.jpg bilgin olsun die açtım :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
dediklerinizin hepsi dogru okadar zewklee biniyrdumki arabama ama ne zaman param olmaz ozmn bir sorun cikartir simdi yeni radyatör almam lazim 300-400 arasi peki bu radyatör tikayicilar işe yararmi beyler ?
|
|
![]() |
|
yarin ilk işim buna bakmak olucak peki nasil eklicem bunu radyatör suyunun icinemi dökücem direk ? yani beyaz deponun icine ?
|
|
![]() |
|
Tamir etme gibi durumun yoksa benim görüşüm Zararlı ama kısa bi süre sonra değiştiricem dersen Faydası olur die düşünüyorum
![]() |
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
15 gün idare etsin beni yeter:)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araban var derdin var bence, her markada butür sorunlar çıkabiliyor, her markanın memnun ettiğide rezil ettiği de kullanıcılar olabiliyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
:) gecmis olsun hicam da eger sorunsuz araba istiyorsaniz 5 yil garantili sifir araba alacaksiniz aksi halde firmalar araclarini bildigi icin 2 yil garanti verip sonrasinda olayi arac sahibine atiyor. Daha sonrasindaki ariza ve sorunlar oncelikli kullaniciya bagimli olarak daha sonra kronik ve iklimsel olarak degisiyor. Hic araba binmeden sagina soluna baktiginiz olmuyor mu ? Radyator suyu antifirzlidir ve damladigi yerde belli olur.
Hava cok sicak sahsen taksi kullanirdim araci onarana kadar |
|
![]() |
|
yok ben arac hic sorun yapmicak demiyorum yalniz üst üste gelince ve ceptede parayi sifirlayinca insan sinirleniyor simdi bindim h.alanına gittim fren balatalari bitmis :) daha akünün parasini bile ödemedim yarin ödücektim mesela yani 100 tl bişey balatalar para deil üst üste gelince gelio :)
|
|
![]() |
|
bu arada stop leake aldim radyatör icin sansima petrol de cikti Hic kullanan varmi nasil kullanicam ? adam radyatörün icine döküceksin 10 dk isindirip arabayi dedi fakat benim hatirladigim kadari ile bizim peugeot 307 lerde radyatör kapagi varmi ?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Radyatör kapağı yoktur ama borulardan bir şekilde dökülebilir.
Kardeşim senin dertlerin bunlarsa eğer bunlar o yaştaki bütün arabalarda olabilecek şeyler. Mercedes de olsa balata akü bitebilir radyatörü de delinebilir.
|
|
![]() |
|
bilemedim tam olarak nasil dökebilciegimi tam olarak nasil yapildigini biliyomusun stop leake in ?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hiç kullanmadım, bence arabasız durabiliyorsan radyatörü değiştirene kadar hiç girme o işlere kardeşim. Belki başka sıkıntılara sebep olur da daha çok uğraştırır sonra diye söylüyorum.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
öncelıkle geçmış olsun bence sızı ısyan ettıren bu durum talıhsızlıklerın ust uste gelmesıdır yoksa akü ve radyatör peugeota özel parçalar değil butun araçlarda var 3 senelık aküler genelde ömrü tamamlar yada ses sistemı varsa değişik elektrık harcayan ekıpmanlar bırde araç kapalıyken cam otomatıklerınle sılegeçlerle oynuyorsanız akünüzün ömrü dahada azalır.Tıkayıcılar işe yarıyor ama bir müddet atarsınız ılacı satarsınız arkanızdan kufur ederler ılacın ışe yaradığı nokta bu bıncem dersenız kesınlıkle tavsıye etmem.Ama şunuda ınkar edemem peugeot bazı araç modllerıne göre bıraz daha nazıktır keyfe keder sakın özenlı kullanım ve bakım ısteyen bır araç.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Dıştan tıkayan ürünler de var ben güneş enerjisi borusunu yapıştırdım dıştan damlama bile yapmıyor artık. Ayrıca araç 5-6 yaşından büyükse bu tür sorunlar normal bence.
Ben arkadaşa bir konuda katılıyorum, pugların alt takımları çok çabuk yıpranıyor ve ayar kaçırıyor, ülkemizin yol durumuna uygun tasarımları olmadığı için olabilir. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin derdin dertmidir benimderdin yanında der herkez ama boşver beterin beteri vardır muhakkak bende 306 cabriolet vardı siyah yazın üstünü acıp gezemiyorsun kışında ısıtacam diye uğraşıyorsun sattımda kurtuldum ama onun keyfi başka birşeymiş şimdide 605 2000 turbo benzinlisini aldım maşşallah tık yok
|
|
![]() |
|
ya görüntüsüne sunroofumu actigimda keyfime dicek yok daha 4 ay önce dünyanin parasini döktüm bakimlari icin aks lar sanziman yagi motor yagi rotlar akliniza ne geliosa degiştirdim daha yeni cebime para girerken simdi bunlar basladi neyseki ustam düzgün adam dedim üstümde yok param kalsin araba taksiye binerim yok dedi sen simdi kullanirsin yakarsin ben taktirim sen veririsin bana dedi ee uni ögrencisiyim :) neyse arkadaslar simdi hararetin fotosunu aticam bir bakarmisiniz normal degil demi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |