Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot un var Derdin var !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot un var Derdin var !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot un var Derdin var !!
    Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:37
Biliyorum simdi herkes böle bir başlik actigim icin bana sitem edicekler fakat benim peugeot a ya sitem ettigim kadar degildir 2003 model 307 xsi ım var 1 senedir bende

aldigimdan beri herzaman orjinal ve en kalitesini kullanmak istedim universite ögrencisiyim neyi degiştiriceksem ucuzunu degil pahalisini koydum yag koydurucaksam uyduruk markalar ve yari sentetik deil tam sentetik ve mobil 1 castrol koydurdum yani demem o ki hep en iyisi...

rot kollari degişti baski balata sanziman yagi motor yagi full bakimi ya suan faturasi bende olup unutugum okadar sey varki

neyse neden isyan ediyorum ? biraz önce önemli bir işim icin ciktim cafe nin birinde durdum fotokopi cekmek icin kibristayim 40 derece sicak neyse fotokopi cektirdim arabaya bindim cit cit bi baktim akü bitmis hadii dedim 2 sinir falan isyan gittim ustami aradim akü getirdi bagladik sonra adam kontrol ederken radyatörün patlak oldugunu söledi kacirdigini ve işte antifirizin aktigi yeri gösterdi abi simdi sıfır ı tüketmisken birde radyatör almam lazim yok yok diye bagirasim var ne yapicam ne edicem bilmiorm saticammm kurtulucam bu arada yükselen hararette cabasi !!
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:51
bu radyatör tıkayici maddeler ne kadar idare eder beni ? beni 1 hafta 10 gün idare edicek bişey lazim :S sonra sıfır radyatör alicam artik
Yukarı Dön
kAramsAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kAramsAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:53
Arkadaşım  öncelikle   geçmiş  olsun  yaklaşık  6 yıl  önce  benim radyöterin  su   sızdırmasından dolayı conta   yakmıştık  ve  bana  1200  civarı   masraf  açmıstı  çekici  parası  cabası  benim  öyle   usta  çağırıp  görme   imkanım bile  olmadı  :)  Çok  ucuz  atlatmışsın   senin  aracın  öyle  yüklü  bi masraf  çıkarmamış  Maşallah Hani sen   zaten motor  yağı  zamanı geldiğinde  değişmesi  gereken  bişe   aynı  şekilde  baskı balata   vsvs  Ama  bazı  araçlar  var   Turbo  arzasını  çözemiyo  bazıları  var  130km dan yukarı  çıkmıyo  yağ yakanımı  motordan  gelen sesmi  vitese  geçmemesimi  sabah  çalışmamasımı   bunlara   daha   neler  neler   bunlara   çözüm  bulamayan  o kadar  çok insan   varki   demem  o ki senin  aracın  ufak tatlı  arzalar  bence   buna  şükretmelisin :)  Unutma  peugeot candır  gerisi heycandır  :)
İstisnalar sana Özel''!
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:55
Bence kızma aracına sonuçta kul yapısı, ben ne masraflar gördüm eski aracıma 5 bin masraf ettim satarken bile daha 2 bin masrafı vardı, seninkiler basit sorunlar halledilir.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
kAramsAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kAramsAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:58
Aracınızın radyatöründe sorun olduğunda, daha doğrusu radyatör kaçırma sorunu olduğunda ustaların ilk eline aldıkları, radyatör tıkayıcıişte bu arkadaşlar. Toz halinde, sanki içinde talaş varmış gibi görüntü veren ufak kapsül. Eğer arabanız su kaçırıyorsa ve bu kaçan suyun radyatörden kaynaklandığını düşünüyorsanız; öncelikle bunu kullanmanızı tavsiye ederim. Radyatörünüzdeki ufak delikler için bire bir geliyor. Radyatör araca göre değişir elbet ama genelde pahalı olan bir oto yedek parça. O sebeple öncelikle bu 5 liralık radyatör tıkayıcıyı denemenizi tavsiye ederim. Bunların bir de Amerikan markası oluyor, Gunk markası. O daha kaliteli, hem de biraz daha büyük. O da 8 lira civarında sanırım. Bunu radyatörün içine attığınız zaman ufak delikleri kapatıyor ve çok etkili bir yöntem bilginiz olsun.

http://i.hizliresim.com/aq4XoB.jpg bilgin olsun die  açtım :)
İstisnalar sana Özel''!
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:59
dediklerinizin hepsi dogru okadar zewklee biniyrdumki arabama ama ne zaman param olmaz ozmn bir sorun cikartir simdi yeni radyatör almam lazim 300-400 arasi peki bu radyatör tikayicilar işe yararmi beyler ?
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:01
yarin ilk işim buna bakmak olucak peki nasil eklicem bunu radyatör suyunun icinemi dökücem direk ? yani beyaz deponun icine ?
Yukarı Dön
kAramsAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kAramsAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:09
Tamir  etme   gibi  durumun yoksa  benim görüşüm  Zararlı  ama  kısa  bi  süre  sonra  değiştiricem  dersen  Faydası  olur  die  düşünüyorum Thumbs Up
İstisnalar sana Özel''!
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:10
15 gün idare etsin beni yeter:)
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:36
Araban var derdin var bence, her markada butür sorunlar çıkabiliyor, her markanın memnun ettiğide rezil ettiği de kullanıcılar olabiliyor.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 21:33
:) gecmis olsun hicam da eger sorunsuz araba istiyorsaniz 5 yil garantili sifir araba alacaksiniz aksi halde firmalar araclarini bildigi icin 2 yil garanti verip sonrasinda olayi arac sahibine atiyor. Daha sonrasindaki ariza ve sorunlar oncelikli kullaniciya bagimli olarak daha sonra kronik ve iklimsel olarak degisiyor. Hic araba binmeden sagina soluna baktiginiz olmuyor mu ? Radyator suyu antifirzlidir ve damladigi yerde belli olur.

Hava cok sicak sahsen taksi kullanirdim araci onarana kadar
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 21:50
yok ben arac hic sorun yapmicak demiyorum yalniz üst üste gelince ve ceptede parayi sifirlayinca insan sinirleniyor simdi bindim h.alanına gittim fren balatalari bitmis :) daha akünün parasini bile ödemedim yarin ödücektim mesela yani 100 tl bişey balatalar para deil üst üste gelince gelio :)
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 21:51
bu arada stop leake aldim radyatör icin sansima petrol de cikti Hic kullanan varmi nasil kullanicam ? adam radyatörün icine döküceksin 10 dk isindirip arabayi dedi fakat benim hatirladigim kadari ile bizim peugeot 307 lerde radyatör kapagi varmi ?
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 22:59
Radyatör kapağı yoktur ama borulardan bir şekilde dökülebilir. 

Kardeşim senin dertlerin bunlarsa eğer bunlar o yaştaki bütün arabalarda olabilecek şeyler. Mercedes de olsa balata akü bitebilir radyatörü de delinebilir.
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:15
bilemedim tam olarak nasil dökebilciegimi tam olarak nasil yapildigini biliyomusun stop leake in ?
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:18
Hiç kullanmadım, bence arabasız durabiliyorsan radyatörü değiştirene kadar hiç girme o işlere kardeşim. Belki başka sıkıntılara sebep olur da daha çok uğraştırır sonra diye söylüyorum.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:44
öncelıkle geçmış olsun bence sızı ısyan ettıren bu durum talıhsızlıklerın ust uste gelmesıdır yoksa akü ve radyatör peugeota özel parçalar değil butun araçlarda var 3 senelık aküler genelde ömrü tamamlar yada ses sistemı varsa değişik elektrık harcayan ekıpmanlar bırde araç kapalıyken cam otomatıklerınle sılegeçlerle oynuyorsanız akünüzün ömrü dahada azalır.Tıkayıcılar işe yarıyor ama bir müddet atarsınız ılacı satarsınız arkanızdan kufur ederler ılacın ışe yaradığı nokta bu bıncem dersenız kesınlıkle tavsıye etmem.Ama şunuda ınkar edemem peugeot bazı araç modllerıne göre bıraz daha nazıktır keyfe keder sakın özenlı kullanım ve bakım ısteyen bır araç.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 14:30
Dıştan tıkayan ürünler de var ben güneş enerjisi borusunu yapıştırdım dıştan damlama bile yapmıyor artık. Ayrıca araç 5-6 yaşından büyükse bu tür sorunlar normal bence.

Ben arkadaşa bir konuda katılıyorum, pugların alt takımları çok çabuk yıpranıyor ve ayar kaçırıyor, ülkemizin yol durumuna uygun tasarımları olmadığı için olabilir.
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
peugeot murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeot murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 15:13
senin derdin dertmidir benimderdin yanında der herkez ama boşver beterin beteri vardır muhakkak bende 306 cabriolet vardı siyah yazın üstünü acıp gezemiyorsun kışında ısıtacam diye uğraşıyorsun sattımda kurtuldum ama onun keyfi başka birşeymiş şimdide 605 2000 turbo benzinlisini aldım maşşallah tık yok
Yukarı Dön
E.B Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı E.B Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 00:53
ya görüntüsüne sunroofumu actigimda keyfime dicek yok daha 4 ay önce dünyanin parasini döktüm bakimlari icin aks lar sanziman yagi motor yagi rotlar akliniza ne geliosa degiştirdim daha yeni cebime para girerken simdi bunlar basladi neyseki ustam düzgün adam dedim üstümde yok param kalsin araba taksiye binerim yok dedi sen simdi kullanirsin yakarsin ben taktirim sen veririsin bana dedi ee uni ögrencisiyim :) neyse arkadaslar simdi hararetin fotosunu aticam bir bakarmisiniz normal degil demi ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 18404 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 5739 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 94 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 424 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12833 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 5 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 972 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 585 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1375 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2927 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 860 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 1050 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1107 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 946 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 1034 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 709 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6657 8 selahattnsahman
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Warcry 2
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English