|   | 
 | 
| 2012 de sattıgım araca trafik cezası | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| kAramsAR   1. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 2012 de  sattıgım araca  trafik cezası Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:41 | 
| 
   Değerli Arkadaşlarım 2012  de  peugeot partner  marka  aracımı sattım Noterde  sorunsuz  şekilde  ama  dün  e devletden  vergi  borclarına   girdiğimde   sattıgım aracın plakasına  120  lira  para   cezası  gelmiş  faiziyle  250  küsür  olmuş  Anlamadığım Nokta  cezası  olan  aracın  noterde  devredilebilme   sansı   varmı  bu  ceza   hiç bir  şekilde  bana  tebliğ  edilmedi  şansa  e  devletde  gördüm   vergi  dairesine   gittim   trafik  şubesine   gidin dedi  daha  önce   böyle  bi  durumla  karşılaşan   varmı  neyapmam  gerekir  Aynı  şekilde  şirket  aracıyla  telefonla  konuşma  cezası yemiştim memur banim ehliyete   kesmişti  77  lira  para  cezasını  ceza makbuzunu Muhasebeye  verdim  yatırdılar  makbuzu  bile  elimde  ama  e devlette  buda  çıkıyor  anlamadım  gitti  ilerde  çok büyük  problem  yaşatırmı bunlar  .. şimdiden teşekkürler..
    | |
| 
     İstisnalar sana Özel''!
     | |
|  | |
| Barut   4. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 18:52 | 
| 
   2012 de benim de sattığım araca cam filminden ceza yazılmış daha geçen ay ödedim 350 küsür
    | |
| 
     206 1.6 Quicksilver 206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline | |
|  | |
| kAramsAR   1. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:03 | 
| 
   Ama   cezası  olan bi  aracı noterde  satış yapılması  çok saçma  ve  bu  sana  yıllar  sonra  faiziyle  geliyor  hiç bir  şekilde   tebliğ  edilmeden  bu  durumda  cezayı  ödemek  öyle   koyuyorki  ..öylede  böylede   mecbur    bırakıyolar  valla  magdurumda  magdurum :)  nbcm bilmiyrm 
    | |
| 
     İstisnalar sana Özel''!
     | |
|  | |
| Serkan   5. Vites   Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:32 | 
| 
   Benim 2009 da alıp 2013 de sattığım arabının 2007 yılından cezası görünüyor, benden önce ki sahibi duyunca napacak bakalım.
    | |
|  | |
| kAramsAR   1. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 19:49 | 
| 
   Valla  haberi olmuyanın  vay  haline  100  liralık ceza   oluyo  600 700 belkide  daha fazla  :( Ama  bunun bi çıkar  yolu  olduğunu   düşünüyorum   ..
    | |
| 
     İstisnalar sana Özel''!
     | |
|  | |
| Burak   MODERATOR     P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 20:27 | 
| 
   ceza daha sonradan akıllarına geliyo anlaşılanki benimde başıma geldi araç satıldıgı için tc kimlik numaram ile yazmışlar cezayı
    | |
| 
     Zalım Quik Oyun Bozan ...
     | |
|  | |
| ahmed206   3. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:01 | 
| 
   Bu cezalara nereden bakıyorsunuz kıllandım şimdi, bana bir link atar mısınız?
    | |
|  | |
| 16v8554   1. Vites     Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 23:35 | 
| 
   Geçen hafta aracımın muaynesı vardı. aracı alalı 3 ay oluyor. yediğim 1 ceza vardı. muayne randevu almak için cezayı ödemeye gittiğimde baska isme kayıtlı baska bi ceza olduğunu öğrendim 160 küsür ceza 260 filan olmuş. ben kendı cezamı ödedim muayneye randevuda alabildim sorun olmadı. Ben ne olur ne olmaz diye aracı aldığım kişiyle görüştüm. oda alırken varmış. Araştırmalarıma göre plakayı değiştirmeye kalkarsak karşımıza cıkma şansı varmış. Dönüp dolaşıp bizi bulmaz umarım deyip kendımı avutuyorum sımdılık. farkedilmezse gecikme ücreti ciddi boyutlara ulaşıcak gibi duruyor. bu konuyla ilgili bilgisi olanlar bizi aydınlatırlar umarım.   | |
|  | |
| Serkan   5. Vites   Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 00:38 | 
| 
 Ben finasbank internet şubesinden bakıyorum, ceza tarihine kadar veriyor, plakayı at bakayım. | |
|  | |
| ahmed206   3. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 00:50 | 
| 
   özel olarak attım Serkan abi
    | |
|  | |
| Mesut48   3. Vites     Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 00:50 | 
| 
 E-Devlet | |
| 
     __B0DRUMLU__
     | |
|  | |
| ahmed206   3. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 00:54 | 
| 
   E devletten az önce baktım bir şey çıkmıyor orada.
    | |
|  | |
| ahmed206   3. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 01:04 | 
| 
   Teşekkür ederim Serkan abi demek temiz, çok sevindim    | |
|  | |
| Serkan   5. Vites   Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 01:11 | 
| 
   Rica ederim, aynen temiz.   | |
|  | |
| Burak   MODERATOR     P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 11:05 | 
| 
   Buradan da sorgulayabilirsiniz. Adres çubuğuna alttaki linki kopyalayıp yapıştırınız https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MBBS_SORGU_LOGIN_AC | |
| 
     Zalım Quik Oyun Bozan ...
     | |
|  | |
| ahmed206   3. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 23:17 | 
| 
 Teşekkür ederim Burak, denedim çalışıyor   | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||