![]() |
|
Lineacıyız fakat... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marques ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Konum: Erdek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2014 Saat 10:46 |
Lineacıyız fakat arkadaşlar pejo arabalarını çok severim hele o ön tasarımlarını eğer linea almak isteyenler soru sorabilirler. Birde pejo 301 araba nasıl yol tutuşu v.s
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bir arkadaşta var şu an gayet memnun her konuda , 301 in yakıt kalitesi ve görünüşü gayet güzek bence alınabilir :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bir arkadaşta var araçtan çok çok memnun. yakıt olsun çekiş olsun yol tutuş olsun.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
pekdemir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arkadaşta çok memnun ama enk önemli bu araçlarda... beyaz siyah yada kırmızı daha iyi duruyor sanki...
|
|
http://www.dr.com.tr/kitap/demirden-kalp/fatih-pekdemir/edebiyat/roman/turkiye-roman/urunno=0000000573417
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |