![]() |
|
307 su eksiltiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2014 Saat 14:02 |
Suda da yağ varsa çok büyük ihtimal üst kapak contası değişirse düzelir. Düzelmezse sıkıntı.
Bir de içinde kalan yağların tamamen temizlenmesi de yaklaşık 1 yıl sürüyor bilginize.
|
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antifiriz var birazda yağlanmada var biraz bakalım
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Hocam aynı sorun benim 307 de de vardı devamlı su eksiltiyordu araca antifriz koyduk radyatörün üst kısmında yağlanma oldu radyatör değiştirdim sonrasında eksilme falan olmadı.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Conta bildiğim kadarıyla ucuz oluyo ama işçilik çok alınıyor heralde çok
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
anladım conta olabilir ozaman masrafı çokmudur acaba fazla eksiltmiyo ama az olsa canını sıkıyo insanın ne yapmalı acaba
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşım
aynı sorun benim bacanağımın aracında da vardı.büyük ihtimal üst kapak contasındandır.bacanağımın arabasıda bu problemle servise gitti ama alt blok çatlatmış.senin sorunun ya üst kapak contası yada aly blok çatlağı.üst kapak açılınca ne olduğunu görecektir götürdüğün usta.... |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
merabalar aracım 1000 km de yaklaşık 1 lt su eksiktiyor akuntı felan yok borular saglam sorun ne olabilir bugarlaşip uçuyomu ne oluyo:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |