![]() |
|
'98 Model 106 GTI (Satılık) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 22:20 |
Linkdekilerden fazlası var... Araba ciğerli ve temiz, inşallah komik teklifler gelmez. Acelesi yok ;) Ha arabamı kimse civar araçları ile mukayese etmesin, reelde bakıp incelesin sonra karar versin. Tek kelime ile MASRAFSIZ, DEĞİŞENSİZ ;) TIV 99
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hyrlı satışlar güzel bir araba
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Halil hayrola sendemi satıyosun..Ne düşünüyosun yerine..Hayırlı satışlar..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
Fatih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Aracın çok güzel.hayırlı satışlar diliyorum.
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar bi ara jantlarına taliptim=) |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Jantlara herkes talip ama eşşek semeriyle gider, artık satmıyorum :)
Sinan, sıfır araba alma uğraşındayım ama ne alacağıma tam karar veremedim. Büyük ihtimalle aşırı beslemeli bir araç olacak. |
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar ibrahim. hayırdır herkes 106 ları satıyor
![]() |
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hayırlı satışlar dostum, aracı mükemmel tanıtmışsın tebrik ederim
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
hayırlı satışlar...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
değerini bilen birisi alır inşallah hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Gökhan, bi mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz, bir mevsim geliyor hep beraber 106 arıyoruz :)
Mirak, araba; çakala, puşta, kolpaya gitmesin başka bişey istemiyorum...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
alana da satanada hayırlı olsun araçı yakından görme tanıma fırsatım oldu maşallah 4 4 lük bi makina ailemizden birinde görmekten onur duyarız |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Araba kupon Sahibi on numara...
araba 99 model değilmiydi Halil ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Aşırı beslemeli 206 HDI var onu verelim ;) az yakar hızlı kaçar..
|
|
![]() |
|
Turbo dizellerde aşırı besleme oluyor dimi Haşim Abi :) Aşırı besleme benzinli araç alcam diyeyim o zaman :)
Burak, Araba '98...'99 larda böyle dolu olanı yok sanırım :)
|
|
![]() |
|
EEE insan tadını alınca satıyor tabi :(
aynı zamanda düşündügün araç hakkında bilgi verirsen sevinirim kardeşim ;) bir ilanı okurken bu kadar keyif aldıgımı hatırlamıyorum sagol halil ... Düzenleyen yaşar - 04 Aralık 2008 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
Abi Golf VI TSI 160 hp düşünüyorum. Chipi çıkarsa ABT imzalı onu koyarım araca, Birazda turbo ile oynarız :) Zaten kafadan bu şartlarda 200+ hp lere dayanabiliyor. Olmazsa GTI ile gazlamaya devam, pistonla egzantiriği girerim, üzerine dry NOS vururum 100 shots ;)
|
|
![]() |
|
Halom Hayırlı satışlar olsun fiyat gayet makul harcanan emek harcanan zaman ve gözterilen özenin bedeli olmaz 14/15 e de var gti lar ama pert çoğu TIV i alacak adam kadir gecesi doğmuş demektir :)
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar halik kısmet değilmiş demekki :)
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |