![]() |
|
206 hdi donanım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
t.alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 01:45 |
Merhabalar bugün 2004 model 206 hdi aldım kontağı çevirdiğimde abs ve esp lambaları yanıp sönüyor aracımda bu donanımlar var mı başka ne donanımlar var kesin bilgiye nerden ulaşabilirim ruhsatta x-line geçiyor
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, X line en boş versiyon 2004 modelinde abs yok diye biliyorum ben Esp ise sadece 206 rc de var sanırım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Şase numaranızı özelden verirseniz bütün özellikleirni çıkarayım.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alicilik yaw benim aracında cıkarırımısın benim şase var zaten sende :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benimki xt anti patinajda var gecen micirli ve rampali yolda kalkis alirken devreye girdi bastan afalladim ama anliyinca cok hosuma gitti :))
|
|
![]() |
|
t.alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
arkadaşlar esp ye imkan vermiyorum ama abs olsa fena olmaz :) bugün yine bindim kontağı çevirdiğimde yine abs ve esp ışıkları da yandı.
Ali service boxtan bakcaksın sanırım birazdan yollayacağım özel mesaj olarak :)
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Abs ve ESP ışıkları tesisat ta sıkıntı varsa yine yanar. Özellikle ECU ya giren soketlerde ıslanma oksitkenme varsa yine yapar. Gösterge paneli standart olduğu için bütün ışıklar mevcut. Abs olup olmadığını kaputu açarak öğrenebilirsin. Sağ tarafta sigorta kutusunun önünde farın arkasında sigorta kutusu büyüklüğünde üzerinde fren merkezinden gelen rekorlar bağlı bi parça varsa araçta Abs var diyebilirsin. Ama orası boş ve delik var dersen elektrik tesisatina baktır sıkıntı çıkarmasın
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Ben 206 ların 206+ versiyonlarına kadar hiç birinde abs olmadığını biliyorum sadece. ESP hakkında bilgim yok.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Ben 206 2004 model 2005 cikisli ve abs asr mevcut
![]() |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
1999 206 1.6 xt abs mevcut ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |