![]() |
|
APP PLAKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 Saat 16:09 |
S.A arkadaşlar benim plakalar iyice döküldü ve soldu rengi ve boyası.App plaka yaptırmak istiyorum tek mühürlü var çift mühürlü var mühürsüz var iyice kafam karıştı
![]() ![]() Düzenleyen D.EAGLE - 22 Haziran 2014 Saat 16:13 |
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gümüşhane için konusayım istanbul app yaptırıyoruz şoförler odasına gidip mühürü ücretsiz bastırıyoruzz ama fransız kesikli vb. hariç
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hologramlı mühürlü yapan yerler var mühürlüde kullandım mühürsüzde ancak ikisinde de hologram vardı polisten de hiç bişey duymadım şuana kadar ama laf işitenlerde oldu forumda
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
internette hologramlı yapan yer varmı sipariş üzerine güvenilir ?
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
app lere cemiyet mühür vurmuyor ki zaten vursada bazı bögelerde oda çok abartılı olanlara değil fransız modeller kesıklıler falan ınternet uzerınde muhurlu gelıyor ama oda nasıl bır muhur meçul ayrıca polis mühür olsada farkederse kıtlıyor yanı app ise muhurlu olup olmaması söz konusu değil ancak şöylede birşey var plakalarımdaki yazılar soyuldu app bastırayım dıye bır mazeret olamaz app tamamen goruntu ışıdır eğer plakalar yıprandıysa trafıkten app ye verceğiniz fiyat kadar bır ucret ödeyerek yenılerını alabılırsınız kenarlarınıda sıldırır yada kestırırsınız gayet şık ve ıçınız rahat kullanırsınız benım fıkrım bu yönde olucak size...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |