![]() |
|
ÇOKKKKKK ÖNEM ARZ EDİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 17:01 |
Arkadaşlar sayfa ya yeni geldim... Zaman beklemeden formunuza bir konu açmak istedim.1 ay önce pejo 206 x-line serisi bir araba aldım. Geçen hafta ankarada sanayiye yolum düştü ve sanayiye gittim.Ustalar arabaya baktıkca kusur cıkartmaya başladı:
---Motor kulakları kopukmus ---Araba saga cekiyormus ---Atiker marka tüp var fakat ama montajı karambole olmus ---Araba binilmezmiş hemen satılması gerekirmiş ... DEDİLER VE BENİ ORADA ÇİLEDEN ÇIKARDILAR NE YAPMAM GEREKLİ SİZCE ? YORUMLARINIZ BEKLİYORUM
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta dediyse Yaptıracaksın Kardeşim :) Kaçarı Yok , Almadan önce adam Akıllı BAKTIRSAYDIN Bu sorunlarla karşılaşmazdın
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aracı alırken baktırmadınız mı ? Ustaların söylediği arızaları siz farket mediniz mi sağa çekme falan ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
![]() ![]() ![]() ![]() |
aldıgım kişiyi aradım abi arabanda bunlar var böyle dediler dedim . Adam benim haberim yok dedi . Sonra aldıgım komptesti aradım bunları siz bilmiyormuydunuz diye . Komptestteki adam hala arabanin iyi oldugunu söyledi kafam çok karıstı .
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Yapman gereken o ustadan hemen uzaklaşmak bence. Yeni araba alan birine neden böyle davranıp insanı arabasından soğuturlar ki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
tabi gittim snra bir ustaya daha gösterdim saga çekme olmadıgın söyledi. çok az var dedi rot balans ayarları yapılırsa sorun yapmaz dedi .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Aynen öyle ben öğrenciyim yeni aldım arabayı arabayı eve getirene kadar çevre yolunda bi ateş akıp yakacaktım ... Arabayı kötüler durmadan gelen bi şey söyledi. En sonunda aldım arabayı cıkıp geldim
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Boşver millet şunu dedi bunu dedi diye moralini bozma yaştan dolayı oluyor o bende 18 i doldurur doldurmaz gidip araba almıştım her kafadan bi ses herkes ayrı bi kusur buldu sonra ne oldu 1 yıl boyunca 1 lira masraf etmeden bindim sonrada 2 bin tl kar edip sattım..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
bir de ben şöyle düşünüyorum eğer bir sorun var muanesi aralık 2014 te bitecek ben erken gidip yani hftaya gidip muayene yaptırma olanagım olur mu ? Araba kötü ise dediklerine göre muayeneden geçmez diye düşünüyorum . Erken muayene yaptırma şanşım var mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Arabada bi sorun hissettiğin zaman yazarsın buraya böyle böyle oluyo diye elbet en makul olacak şekilde sorunun çözülmeye çalışılır. Ankara'da olan arkadaşlar sana usta önerir bişey yaptıracağın zaman oraya gidersin.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Evet erken muayene yaptırabilirsin. Lpg si ruhsata işli mi eğer işli değilse aracı aldığın kişiden faturasını aldın mı. Ve Lpg yi toplama yaptılarsa eğer mesela tank atiker beyin lovato... gibi böyle farklı marka ürünler kullanıldıysa o sana sıkıntı çıkartır. Ama eğer Lpg ruhsata işliyse bişey yapmana gerek yok
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bu tip ustaların lafına bakarsak sıfır araçta bile arıza masraf bulurlar ayrıca ikinci el araçta illaki masraf çıkıyor yinede varsa arızadı yaptırıp kullan, hayırlı uğurlu olsun dostum bakma sen o laflara.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
ben 18 imde ehliyet aldım ondan öncede araba kullandım ... Arabanın nasıl gittigini nasıl davrandıgını biliyorum az çok arabanın çekişi güzel . En sonunda adam sunu dedi sanzumanında sorun var neden dedim debriyaj dan adam ayagını sert çekiyor motor tabi vuruyor biraz vites zor geçiyor dedi ... adamlar ne bulduysa dediler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Aralık mı :) Aralıkta bitecek muayene için bence şimdiden gitmen yanlış olur daha 5 ay var bitmesine eğer için rahat etsin diye bunu yapmak istiyorsan muayene hiç bulaşma git güzel bi servise neyi var neyi yok çıksın 100 liraya aracın herşeyini görebileceğin bir rapor verir servis sana sende ona göre hareket edersin
|
|
|
|
![]() |
|
ozan765 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
kardesim sen takma kafaya zamane ustaları malesef para kazanmak icin böyle sağlam yere bozuk derler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Arabanın fotoğraflarınıda koy bi ara da nazar boncuğu takalım :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Bi tekrar sevme şevkati gelsinde koyarım :D
|
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Hocam şaşamazda kardeşler Peugeot var tavsiye ederim 5 senedir aynı hassasiyeti gösteriyorlar bana ayrıca gereksiz parçaları değiştirmemem için ellerinden geleni yapıyorlar...
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
tamam hocam aklımda bulunsun birde kazım karabekirde var fatih pejo orayı da önerdiler orası nasıl ?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Başka bir usta götür arabayı, bu kadar çabuk vazgeçme :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |