|
Aracım Yağ Akıtıyor Acil. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Confvseed
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2014 Konum: Ankara' Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 21:41 |
Aracı bugün aldım daha.
aldığımda yağ akıtma falan yoktu buraya geldim yağ akıtmaya başladı. umarım pahalı bir şey değildir :(( kırmızı işaretlediğim yerlerde yağ birikintileri oluşuyor. yardım edin lütfen :( |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Karter contasından kaçırıyor sanırım, pek maliyetli bişey değil, karter sökülüp ya yeni conta takılacak yada siyah silikonla güzelce silikonlanacak.
|
|
Confvseed
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2014 Konum: Ankara' Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
heralde 50 60tl bir şeymiş abi forumda okumuştum. başka sıkıntı yok di mi? :(
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resimden görünen o, 206'larda kroniktir zaten, ben siyah silikon çekmiştim 4 yıl bindim hiç sızdırmadı saterkende gayet sağlam görünüyordu. malzeme parası yok denecek kadar az, işçilik ne alırlar bilemem.
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Geçmiş olsun.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Confvseed
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
anladım abi teşekkür ediyorum..
ilk defa pejo arabasına biniyorum nedir ne değildir bilmiyorum. o yüzden konu açma gereği duydum. tekrardan teşekkür ediyorum |
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracimda da ayni yerden ayni sekilde yag sizdirmasi var , usta yag pompasinin contasindan dedi ama bakimda degistiricem , siz yaptirirsaniz maliyeti ve ne yapildigini yazarsaniz cok sevinirim.
|
|
Confvseed
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
tamam abi haftaiçi yaptırırım buraya yazarım :) |
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
tesekkur ederim kardesim ,
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |