![]() |
|
ARAÇ TAVSİYESİ !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15000e yine en mantıklısı 206 olur bencede.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında 206 mı dizel diye sattım benzinli lpg li bi 206 mı alayım diyorum
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
gelly mi sakın 15 binlere alabileceğin en mantıklısı yeniden bi 206 almak sw felan da olabilir fiat ve renault serilerinden de bulabilirsin ama konfor arama
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
15 Bine araç alıcaksak pejoyu satman bana göre çok mantıksız bir davranış olmuş , hele gely gibi bir araba hayatta almam arabanın içi çok konforsuz koltuğa oturunca tabureye oturmuş gibi oluyorsun .. model yılı önemli değilse Opel vectra 2.0 Gls Olabilir ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam gelly ney yaw, yapma bence ole bır hata.. renkler zevkler tartısılmaz ama bence ıhıh:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 206 aracımı sattım. şimdi araç almayı düşünüyorum 15.000 tl ye mal edebileceğim bir araç tavsiyesi yaparsanız sevinirim.
aklıma gelly familia 1.5 takıldı. 2010 model 48.000 de full ve 14.000 tl. trabzonda servise sordum motor ve yürüyen toyota corolla ve yaris olduğunu söylediler. birkaç parça fiyatı sordum: baskı balata bilya set olarak işçilik dahil 400 tl ön salıncak 110 tl 10.000 bakımı full olarak 210 tl dediler. sizce mantıklımı olur gelly başka tekliflerde bekliyorum ![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |