|
Rcz motor arıza |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sibelozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2014 Saat 22:30 |
Merhaba rcz aracım var 2012 model dun aksam motor arızası aracı tamir ettiriniz diye bir ışık yandı bi kac kere acip kapattım düzelmedi eve girdim 20 30 dk sonra ciktim arabayı çalıştırdığımda ışık yanmıyordu bu sabah giderken yine uyarı vermedi servise götürdüm bilgisayara bağladılar bir sorun yok geçici bir ışık olabilir yine yanabilir dediler servisten çıktığımdan beri hic bir sorun yoktu bu aksam yine ışık yandi motor arızası diye basına boyle bir sorun gelen varmi nedeni nedir ? Servis sorun yok dedi tekrar yanıyor kafama cok takıldı. Ilgilenirseniz sevinirim.
|
|
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer Bilgisayara bağlandığında bir hata yoksa muhtemelen soketlerden biri gevşemiştir.
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Kronik bi arıza peugeotlarda. Egzoz katalizör 2. sensör hatasıdır hata kodunu sorsaydınız keşke pc bağlandığında detaylı gözükür tekrar bağlatıp baktırın ateşleme yada egzozdur.
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer yakıt kalitesiz ise motor arıza ışığı yanar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Egzoz ve yakıt ile ilgileri hataları alt resimde ki gibi veriyor, sanırım başka bir sorun var ama asıl sorun servisin sorun yok demesi, bir sorun varki araç bunu bize bildiriyor. Başka bir servise daha gösterin bence.
|
|
sibelozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
Merhaba bu sabah arabayı çalıştırdığımda yine kayboldu yazı uyarı vermedi arabada her hangi bir sorun yok gidişinde aksam yine çıkacağını dusunuyorum bu kaybolma cikma konusu sınır bozuyor..
|
|
sibelozturk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
sibelozturk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
Aynı hata mı ? |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eklediğim resim, 3008'e ait Rcz'de de egzoz ile ilgili hataları aynı şekilde vereceğini tahmin ediyorum, biraz araştırdım 97 oktan yakıtdan olabileceği söyleniyor ama benim bildiğim yakıt ile ilgili sorunlarda emisyon hatası verir, belki rcz'de farklı olabilir. Siz hangi yakıtı kullanıyorsunuz?
|
|
sibelozturk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
Arabayı aldığımdan beri ayni yerden benzin alıyorum 95 |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
rcz için servis 95 mi öneriyor ? ben sürekli 97 alıyodum farkediyor, zaten aynı para 97 le deneyin bence..
Düzenleyen tigerland - 15 Haziran 2014 Saat 23:29 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
508 de araç bu oktan meselesinden çalışmamıştı.
DPF var mı bu zımbırtıda o da yapabiliyor. Tam rejenerasyon olmazsa motor hataya düşüyor. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |