![]() |
|
Vites topuzu yapsak ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aga sen bir yap ben de beğenecek gibiyim ya kaliteli olursa rahat bırakmam zaten seni alana kadar
![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hacı açıklamada yapmışsın onnumara :) bende 2 numaralı logoyu beğendim ama farketmez oda olur, metal alaşımlı olması güzel bence. Sen yap ben talibim inşaallah :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Uygun olursa bende taliBim; )
|
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
telefon sony ericsson w810 mu banamı öyle geldi bu arada bide maliyeti yazarsan çok makbule gecer talipler için
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hemşo güzel olmuş, Bursa içi elden teslim alırım fiyat nedir?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Telefon HTC one s :) Maliyet bikaç gün içinde netleşicek. Malzeme cnc işçiliği vs bikaç yerden fiyat aldım yazıyı yazdırdım fiyatı öğrendim hoşuma gitmedi :) başka bir alternatif düşünüyorum. Hedef kaliteli ve uygun fiyatlı yapmak.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
emrecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Ustam takipteyim benimkinin orijinalinin uzerini yikamacilar temizlerken soktuler resmen. Uygun olursa bende alirim .
|
|
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
aslinda fena durmuyor
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |