![]() |
|
PEUGEOT 306 ACİL YARDIM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ORHAN3437 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 10:58 |
|
SLM ARKADASLAR ARACIM YAĞ KAÇIRIYOR.MOTOR YAĞINA BAKİYORUM EKSİLME OLMUYOR.HİDROLİKTE DE EKSİLME YOK.NEDEN OLABİLİR ACABA.ŞİMDİDEN SAOLUN.
Düzenleyen ORHAN3437 - 11 Haziran 2014 Saat 11:04 |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bunu nasıl anladınız? park ettiğiniz yerden kalkınca mı? şanzıman yağıda olabilir
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ORHAN3437 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
EN BAŞTA PARKETTİĞİM YERE DAMLADIĞINI FARKETTİM.DAHA SONRA EĞİLİP BAKTIM DAMLARKENDE GÖRDÜM.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
TAM NERDEN DAMLATIYOR Kİ ??
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
+206 ama sızıntıdan süzülüp değişik yerden damlaya bilir.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
|
ARABALARDA PEK FAZLA ANLAMIYORUM AMA BU KARTERİN TAM ARKASINDA TEKERLİK GİBİ BİŞEY VAR BİYÜK BİLYAYA DA BENZİYOR.ONDAN DAMLIYOR.TAM ARKASINDA UZUN Bİ KÖRÜK VAR
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
|
ARABAYI KARŞIMA ALDIĞIMDA KARTERİN SOLUNDA KALIYOR.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aks keçesinden şanzıman yağı kaçırabilir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
|
YORUMLARINIZ İÇİN TSK.DEDİGİN GİBİ AKS KEÇESİNDEN KAÇIRIYOR BUYUK İHTİMALLE.Bİ ABİ BAKTI AZ ÖNCE ÖNCEDEN RENAULT SERVİSİNDE ÇALIŞMIŞ.ODA AYNI ŞEYİ SOYLEDİ AKS KECESİDEN OLABİLİR DEDİ . SOLUN BEYLER
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aks keçesinde sıvı şekilde olan bi yağmı var? Arkadaşlar bana hiç denk gelmedi de
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Senin dediğin aks körüğü olmasın Recep?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ORHAN3437
|
ARKADAŞLAR DUYDUĞUMA GÖRE AKS KEÇESİNDEN KAÇIRIYORSA O ŞANJUMAN YAĞI OLUYORMUŞ MOTOR YAĞINA BENZEMİYORMUŞ BİRAZ DAHA AÇIK ŞEFFAF OLUYORMUŞ.
|
||
![]() |
||
|
zaten öyle olacağı belliydi motorda eksilme yoksa :) buda 50 tl masraflı bir durum. hadi geçmiş olsun
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
O LANET AKS KEÇESİ BENİMDE BAŞIMA GELDİ HEMDE AVM OTOPARKINDA...
KOMPLE TÜM ŞANZIMAN YAĞI AKMIŞTI... ![]() Düzenleyen outlaw - 11 Haziran 2014 Saat 17:39 |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
SARI OLUYOR DAHA SIVIMSI AKIŞKAN ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aynen abi aks körüğünden bahsettim
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
şanzıman yağı kaçırıyor kardeşim basit bir işlem bi ara gidip baktır.
|
||
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |