![]() |
|
206 anahtar sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 20:16 |
merhablar 206 aracimda anhatari kapatma dugmesine basiyorum kitliyo ama geri aciyor aniden bir de icerden kitleme acma dugmesini bulamadim 206 hdi line aracim
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen kapı sensörlerinden birinde sıkıntı var kapının açık kaldığını sanıyor, araç çalışır vaziyet de kapılar kapalıyken tavan lambası kapı modunda yanıyor mu?
|
|
![]() |
|
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
kapi modunda yanmiyo icerden acma kapama tusu hangisidir ?
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracınız kaç model 2006 model öncesinde açma kapama tuşu yok, kapı üzerinde ki kilitlerden kilitleniyor cam kenarında ki.
|
|
![]() |
|
2004 model
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavan labmasinin kablosunu kes sorun duzelir, sensor arizan var kapini acik goruyor, kabloyu kesince kapini surekli kapali gorucek kilit atmicak, kapiyi actiginda lamba yanmaz ama.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Uzun zamandır anahtardaki otomatik kitleme çalışmıyordu , bir elektirikçiye gittim düğme bozuk dedi , sonra uğrarım dedim 1 yıl geçti . Alarmdan kitliyordum ve açıyordum . Bu gün pil aldım forumda bildirildiği gibi kapıyı dışarıdan manuel kitledim ve , anahtarın kitleme düğmesine bastım . Arabam kumandayla eşleşti , ve otomatik kitleme açma çok güzel çalışıyor . Forumdaki bilgiler çok faydalı .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |