![]() |
|
206 orta düzey ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 23:53 |
İyi akşamlar,aracımda orijinal cd çalar mevcut,bir de sol kapı hoparlörü bass sıfır da dahi olsa cızırtı yapmakta arkalarda zaten hoparlör bulunmuyor.İşte bu nedenlerle çok abartmadan ama kaliteli bir sistem yakalamayı düşünüyorum.Ankara da yaptırabileceğim bir yer var mıdır?Ya da hangi parçaları almam gerekir?pek fazla bilgi sahibi olmadığım için baya kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bağajı kapatmadan 4 kanal amfi ve 2 takım mid arka kapılarada koy mid tertemiz net bir müzigin olsun bagajda sana kalsın.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütçe ne kadar? Subwoofer, amfi istiyor musun? Teyp değişecek mi?
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
300 400 arası bütçe max,teyp değişmeye gerek var mı bilmiyorum pek anlamadığım için
![]() |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Subwoofer olmayacaksa pioneer teyp ve 4tane hoparlör al yeter bence. En azından cızırtılı olmaz ses..tabii ki bass da olmaz subwoofer olmadan..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Çok aşırı bir bass istemiyorum ama en azından mevcut haline göre gözle görülür bir fark olmasını isterim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |