torsiyon |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
okaNStarss
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 19:46 |
|
gecen ay komple bakıma soktum arkadaşım aracımı arka takım için kovanlar bilyeler torsuyonu falan fişmekanın 400 e mal oldu sadece arka takım tabi ebn adanada yaptırdım
|
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
rahmi 206
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rahmi 206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 21:01 |
|
muhtemelen torsiyon milini tutan dışta ki kapağın 13'lük civatası gevşemiştir,araç sağa-sola veya çukura girdiği zaman torsiyon milinin kasılmasıyla bu kapaklara yük biner ve en ufak bir boşluk her kasılmada ses yapar ve eğer o şekilde gezmeye devam ederseniz kapakta ki 13 civatanın deliği zamanla 15-16 ya kadar çıkar ve merkezi kaçar
arka torsiyonlarla çok uğraştığım için tecrübemi paylaşıyorum.şunu da belirteyim belki faydası olur;ben kapaktaki 13 lük civatanın sürekli gevşemesi ile baş edemediğim için(esas problem,13 civata biraz zayıf kalıyor ve güçlü bir şekilde sıkamıyorsunuz)tornada civatayı 14'e çevirttim ve 14 lük civata ile bağladım,eskiye nazaran çok daha sağlam oldu.artık kolay kolay gevşeme yapmıyor.benim gibi sürekli bu civata ile uğraşmak istemeyen varsa bu şekilde yapabilir :) |
|
|
206 roland garros
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |