![]() |
|
peugeot 206 angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2014 Saat 11:12 |
ürün temiz kırıksız çatlaksız dır angelleri beyaz yanıyor sonar marka arkadaştan aldım ama benim 30bin k xenon kadar içime sinmedi xenonla aracım daha iyi duruyor gibi geldi satıyorum
200 tl pazarlıksız 200e aldım 200e satıyorum bozuk vs.vs. ise geri teslim alırım
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim olursa satışınız daha rahat olur.hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen araç üstünde bi resim olursa daha iyi olur
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
birazdan katarım müşteriler eksik olmuyor çok şükür :D atıyorum şimdi
Düzenleyen Mdeniz - 05 Haziran 2014 Saat 13:20 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
farları korkusuz kardeşime opsiyonluyorum akşam beğenirse onundur
|
|
|
|
![]() |
|
Alonewolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alonewolf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş satılmadıysa talibim adresi vereyim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Satilmistir teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |