![]() |
|
torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 17:19 |
Merhaba arkadaşlar 206 XT aracım sol arka teker den ses gelmeye başladı giderken vuultu yapıyor bulma sesi gibi birde bi teker e vurdum o zamanda ses geliyor demir sesi sanki içerideki birsey başka birşeye çarpıyor nerde yaptırabilirim fiyat ne olur bilen var mı yardimci olursa niz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbuldakiler yardımcı olacaktır.Tavsiyem tornacıya sende git başında dur.Miller yıpranmışsa kaynak yapıp dolduruyorlar fakat pek performanslı olmuyor.Eğer miller aşınmış ise kesin değiştir.
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Belki bilyadır 50 tl tanesi
|
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Torsiyondansa tanesi 100 tl arkayi komple yapalim dicekler 350 400 e patlicak insallah daha uygun olur
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah maliyet biraz iyi olur bu aralar baya sıkışığım hastanelerde geçiyor sürekli günler tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? birde sağ tarafa dönünce ses kesiliyo ama sola dönerken ses var ?
|
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Gecmis olsun Istanbuldaysan yonlendirebilirim tanidiga
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
evet istanbuldayım
|
|
![]() |
|
Maltepede minubus caddesinde karti arabada yarin ozelden yazarim onada haber veririm yardimci olur insallah ve kolayca halledersin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Sağolsın teşekkürler
|
|
![]() |
|
Rica ederim gorusuruz
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
05424370793 şuayip usta ümraniye sanayide...iyi bir ustadır..görüş istersen...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
aynen katılıyorum. 100+100 tl dolgu ve işçilik istiyorlar millerin yenisi 80tl (çift fiyatı. miller sağlam çıktığı için değiştirmedim) burulma çubuğuna yatak görevi yapan keçelerde olabilir ama bunu kimse değerlendirmiyor direk torsiyonu indiriyorlar para lazım çünkü :) eğer torsiyona girersen havadanlık yaptırıp periyodik olarak yağlama yapmanı öneririm ben yaptırmadığıma pişmanım
Düzenleyen madblueblacksea - 05 Haziran 2014 Saat 18:10 |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ALAKASIZ OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİN AMA EGZOZUNA BAK BİRDE TAKOZ LASTİĞİNDEN ÇIKINCA ÖYLE SES YAPAR ...
BENDE ARKADAN ÖYLE BİR SES GELDİ Kİ TEKERLEK FIRLICAK SANDIM EYVAH DEDİM TORSİYON DAĞILDI KENARA ÇEKTİM ALTINA YATTIM BİR BAKTIM EGZOZ TAKOZ LASTİĞİ ÇIKMIŞ O VURUYOR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
+106 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
benimde 106 da gicirdama vardi yaglama yaptim ses kesildi şükür suayip ustayi aramistim tavsiye uzerine adamin tek lafi benim liftim dolu ugrasamam deyince sen bedavaya da yapsan o arabayi yakar yine gelmem dedim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Eksoz dan sanmiyorum arka teker e yurunca sanki iki demir bir birine çarpıyor
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Arka tarafta birbirine vuran demir genellikle viraj demiri oluyor. Sol arka lastiği söküp viraj demirini tutan 13 lük civatayi kontrol et. Eğer gevşekse viraj demiri keçisi bozulmuştur esnemeden dolayı o civatayi gevsetiyor. Sıktiktan sonra bi süre ses keserse sorunu buldun demektir. Tecrübeyle sabit tahmini bilgi değildir. Sorunu değil, sorunu kesin olarak tespit etmek için yöntem. Tamirciye gidip peugeot un arka tarafından ses geliyor deyince cevap fixtir. Torsiyon bozuk 500 600 tl hazırla der. Bakmadan kesin hüküm veren ustaya güvenme.
Zamaninda sanayide çalışırken (2001 yillarinda) sanayinin en iyi ustasiyla böyle bi iddamiz oldu, bilgimi tecrübemi diye. Bunu test ettik ve benim tezim doğru çıktı ve beni işten kovdu ![]() Demem oki tecrubede biyere kadar. Hiç bakmadan hüküm vermek sanata aykırıdır. Beş kiz çocuğu doğuran bi kadının 6 ncı gebeliğine kız demek tecrübe, böyle bi kural olmayıp bunun erkek ikiz beşiz olma ihtimali ise bilgidir. ... |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Ne yazdım be
![]() ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
iyi yazdın:) benimde batçıklara girerken sıra sıra geçtiğimiz beyaz boyalı şeylerin adını bilmiyorum aynı iki demir birbirine çarpar gibi ses yapıyor inşaallah viraj demiridir
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Insallah ufak birşeydir fazla sıkıntı yaratmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |