![]() |
|
306xr lpg konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahadır52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadır52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 Saat 10:59 |
merhaba arkadaşlar.
1998 model 18.xr otomatik peugeot'um var aracın ilk sahibiyim.bu gune kadar lpg taktırmadım ama cok yaktıgından taktırmak zorunda kaldım konuştugum kişiler atiker seafastin uydugunu söylediler.görüştüğüm usta AKL nin atiker ile aynı oldugunu söyledi ve akl obd taktırdım arac LPG de calışırken motor seni garipleşiyor durdugumda stop ediyor ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım |
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum geçmiş olsun, ben lpg dusmani biriyim acikcasi, 3000tl verip prins de taktirsaniz sorun mutlaka yasarsiniz bir sure sonra. Ama tabiki suan illaki lpg de bir sorun var diyemeyiz belki lpg den oncede bir sorun vardi fakat benzinde problem yaratmiyordu, lpg ye gecince sorun belirginlesti. Tabiki lpg ayarlariyla alakali da olabilir, bogaz kelebegi kirli olabilir, atesleme sistemi ile alakali olabilir, bana kalirsa ilk olarak lpg ayarlarina baktirin, kolay gelsin
Düzenleyen ErdiCoskun - 01 Haziran 2014 Saat 11:41 |
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
bahadır52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadır52
teşekkür ederim bende benzinde kullanmak isterdim malum 5 tl 16 yıl dayandım ama olmuyor
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtmelen ayarlarınızda sorun var, ayarları tekrar gözden geçirsinler.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
206 xr aracim var..otomatik vites..atiker LPG takili.araç LPG te geçerken tik sesi oluyor ya o ses bazen sik sik oluyor..yani gaza geçiyor sonra tik tik diye arkadan yine ses geliyor ve yeşil isik yanip sonuyor.bu neden olabilir acaba..usta da bisey anlamadi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadır52
tık sesi ben pek cok aracta duyuyorum.hacback araclarda bagaj içeride kaldıgından ses gelmesin normal oldugunu düsünüyorum.ben suan aractaki lpg ile ilgili sorunları giderttirdim.insallah sorun acmaz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bahsettiğiniz ses role sesi o ses sadece lpg'den benzine geçerken sadece bir kez duyulur, sürekli ses geliyorsa araç sürekli gaz-benzin geçişi yapıyor demektir, bilgisayara bağlayıp hatalara baktımı ustanız.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Usta vakti ama bisey bulamadi..öyle sürekli yapmiyor..çok dur kalk yapinca ,bazen hemen yeni gaz alinca,bazen gaz az iken...iste o role sesi..yolda gidince bile tık tık diye yapiyor..duruyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |