|
|
Sağ tekerden gelen garc gurc ses |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |||
mev347
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sağ tekerden gelen garc gurc sesGönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 14:13 |
||
|
peugeot 206 aracımda sağ tekerden direksiyonu çevirince garc gurc ses geliyor.kasislerdede aynı ses geliyor.
daha öncesindede tekerleği cevirince tak tuk diye ses geliyordu.sorun nedir acaba? |
|||
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
|||
| Sponsor Bağlantı | |||
![]() |
|||
serkomser
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 14:33 |
||
|
"Aks" %100 sabit tecrübe :)
|
|||
|
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 14:46 |
||
|
Yüksek ihtimal salıncak olabilir.
|
|||
![]() |
|||
serkomser
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 14:53 |
||
|
Salıncaktan olma ihtimali de var evet. Bu aks lardan çok çekmiştim ordan biliyorum.
|
|||
|
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 14:56 |
||
|
Direksiyonu çevirirken demese bende aksa ihtimal verirdim, durduğu yerde direksiyonu çevirirken geliyorsa salıncak olma ihtimali kesin gibi.
|
|||
![]() |
|||
serkomser
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 15:02 |
||
|
Ön takım sorunları genelde basit çözümler, hatırlarsın bende ki sol önden gelen lokurtu sesi hala devam ediyor. Kasislerde arka teker hoplarken bile önden ses geliyor %100 eminim ki titreşimden kaynaklanan plartik bi parça bir yere çarpıyor.
Çünkü çok dikkatli dinlediğimde ses çoğalıp azalıyor ve arnavut kaldırımlı yolda yavaş gittiğimde ses gelmiyor 10 - 15 K hızla... Bu ses arabama arızalı izlenimi veriyor ama ön takım sağlam. Full elden geçmiştir.
|
|||
|
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
Serkan
5. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 15:09 |
||
|
Ben arka pandizotdan gelen sesi bulana kadar arabadan soğudum resmen :) bagaj kapağındaki papuçlar pandizotu sıkıştırmıyormuş oda tok tok tok oynuyormuş, en son lpg tankı şamandırasından diye kendimi avutuyordum, bigün bagaja fazla bişeyler koydum pandizot havada kaldı, yolda giderken bi baktım ses yok :)
|
|||
![]() |
|||
Ender DOĞAN
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 21:21 |
||
|
Yay aynısı bendede var :)
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 12:31 |
||
|
Sag on taraftan tumsekten gecerken yada bozuk yolda iken tak tak diye ses geliyordu ayrica bozuk yolda tikirti sesi geliyordu 307imde dun sanayiye gittiğimde teker ve aksaminda sorun yok dedi bir daha deneme surusu yaptik en son direksiyon popmasi dedi usta onun baglanti yerleri kopmus o ses yapiyormus onu sabitledi ve su anda arabada herhangi bir ses kalmadi.
|
|||
![]() |
|||
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:00 |
||
|
Alt takımdan iyi anlayan herhangi bir usta bu tür bir sorunu rahatlıkla çözebilir.
Ama bazıları uyanıklık edip kolay parçaları yüksek ücretlere değiştiriyor sonra asıl değişmesi gereken de sonradan iş çıkarabiliyor size. Bana muğla sanayideki adamın salıncak hariç her şeyi değiştirdiği gibi. Salıncak da elimde bir çift hazır vardı halbuki.
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:03 |
||
Mugla sanayisinde ustan kim ahmed206 ben de yataganda ikamet ediyorum belko lazim olur |
|||
![]() |
|||
ahmed206
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:06 |
||
Aga tanımıyorum ama eğer adını çıkartırsam sana GİTME diyeceğim bir usta zaten. Önünde genelde dolmuşçular kamyonetçiler falan duruyor tamirat işleri için, karşısında da kazıkçı bilgisayarlı rot balansçı var. Kazıkçı çünkü o kadar bilgisayarı olduğu halde ayarı kendi manuel yaptı bilgisayarı açmadı bana.
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:08 |
||
Anladım :) burada bulamiyoruz hele yataganda hic yok |
|||
![]() |
|||
ahmed206
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:13 |
||
|
Zamanla usta buluyorsun ama tabi sanayide bayağı bir vakit geçirdikten sonra...
Buralarda ustalar en çok şahinden anlıyor keşke şahin alsaydım zamanında...
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 17:20 |
||
|
Valla sahin iyi burda torostan ötesi yok olan da silecek degistirmwk icin on cami kiran adamlar var. Buldugumda paslasiriz artik
|
|||
![]() |
|||
ahmed206
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 21:36 |
||
|
Dalamana gelirsen eli biraz yavaş biraz pahacı ama işini iyi temiz yapan bir usta var.
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||