![]() |
|
Mını'nin üstü Açıldı!.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2008 Saat 15:23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birçok gizli çekilmiş ve basına sızdırılmış fotoğraftan sonra MINI Cabrio gerçek yüzünü gösterdi!.. MINI Cabrio’da kullanılan takla barları sürücünün görüş açısını kapamıyor, herhangi bir tehlike anında 150 milisaniyede yükseliyor. MINI Cabrio’dan fazla bir bagaj hacmi beklemeyin, tavan kapalıyken bile sadece 170 litrelik bir hacme sahip. MINI Cabrio’da iki farklı güç çıkışı sunan 1.6 litre benzinli motor sunuluyor. MINI Cooper Cabrio’da 120 HP’lik standart versiyon kullanılırken MINI Cooper S Cabrio’da 175 HP’lik çift turbo şarjlı motor kullanılıyor. Bu motorlara 6 ileri manuel veya isteğe bağlı olarak 6 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. Ayrıca araçta yeni süspansiyon sitemi ve elektromekanik direksiyon sistemi kullanılıyor…. |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oldum olası sevmıyorum bu cooper ları
|
|
![]() |
|
jantlar güzelmiş :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
senın jantlarıda bole yapalım abi fena olur tek olursun
|
|
![]() |
|
hakkaten bende öyle düşünüyorum benim mevcut jantları böyle boyayabiliriz aslında değil mi
|
|
![]() |
|
kenarlarada bir kırmızı çizgi çeksek apaçi olurmuyuz acaba :D
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Aynen
Üstü açılmasa daha güzel.
|
|
![]() |
|
boyarız abı ısımız bbu bızım...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
çok sıradan olmuş daha orjinal bişey yapsalarmış bari...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Süper araç..
|
|
![]() |
|
way sınan korkulur senden Düzenleyen Mirak - 01 Aralık 2008 Saat 20:36 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizeli varmı?? yoksa ben almayım kalsın :)..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bana göre kapalı daha güzel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |