![]() |
|
turbo ısı kalkanı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
netweb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 23:48 |
arkadaşlar 307 nin turbo üstü ısı kalkanı ve manifolt ısı kalkanı eskiyip kopmuş aracı 2.el satın aldım 1 sene böyle kullanmışlar aracı o parçaları alıp kesinlikle takmam gerekir mi
Düzenleyen netweb - 29 Mayıs 2014 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçtada aldığımda yoktu kendim aldım taktım ama kesin olması gerekir diyemem adı üstünde ısı kalkanı. etrafındaki parçaları (radyatör, şarj dinamosu) katalizatör ve eksoz manifoldunun yaydığı ısıdan koruyor, motor içi temiz bi görüntü sağlıyor. tabi bunların bedeli 150 tl yi geçiyor
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 4 yıl kalkansız kullandım hıcte gereklı degl bı sıkıntı cıkarmadı :D
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben takmanı tavsiye ederim. Oluşabilecek ısının diğer parçalara minimum seviyede yansımasını sağlıyor. Allah korusun çıkabilecek yangın vb. olaylara karşı önlem almanı sağlar.
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Turbo mu var 307 lerde? 2004 Model 307 1.6 XR larda var mı bu meretten?
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bence kesinlikle taktirman en iyisi. Oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçersin en önemlisi için rahat olur.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
bizim 206 dada biraz deforme oldu bende yakın zamanda değişeceğim.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Yav bi soru sordum sanki?
Turbo mu var 307 lerde? 2004 Model 307 1.6 XR larda var mı bu meretten?
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
abim hdi turbo dizel motorlarda abi.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
alman10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Isı kalkanlarınızı deforme olmuş ve yerinden kopmuşsa değişmenizde fayda var arkadaşlar, en azından radyatöre bakan kısmını. Çünkü eksozda meydana gelen sıcaklığı radyatöre verebilir ve buda özellikle yaz aylarında motor suyu soğumasını zorlaştırabilir. İşin diğer boyutu ise katalitik konvertör içi bazen döner ve ekzozdan çıkamayarak sıkışan eksoz gazları eksoz manifoldu sıcaklığını aşırı şekilde yükseltir. Bu gibi durumlarda ise diğer parçalarada fiziksel olarak zarar verebilir.
Forumda bazı yerlerde geçen ısı kalkanından duman çıktı gibi konularda bununla alakalıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |