|
arac icinde olusan benzin kokusu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 13:23 |
Hepinize kolay gelsin. Yaklasik 20 gunden beri arabanin icinde benzin kokusu var. Butun baglanti noktalarina baktirdim ne herhangi kacak ne de baska birsey var. Lpg ile giderken bile koku olusuyor. Acaba diyorum en son yakit alirken benzin de almistim 95 aliyordum normalde bu seferlik 97 oktan aldim. Sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi? Birde arabanin sag on teker tarafinda tak tak ses geliyordu o da direksiyon pompasini tutan yerler kopmus onuda hallettim su anda sesi kesildi belki boyle sorun olan arkadaslara yardimci olur
|
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Zengin karışım veya ateşleme ile ilgili problem gibi görünüyor.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lpg ile kullanırken geliyor sadece benzinde kullanırken koku yok. Lpg ile kullanirken benzin sarfiyati oluyor mu ki ? Atesleme sisteminde nereyi göstermem gerekir buji filan mi? |
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Benzin kokusu diyosun LPG motor ısınınca devreye girer biliyosun. Ateşleme sistemi; Buji, Buji Kabloları, Ateşleme bobini, Akü. (LPG li araçalrın ekstra amperli aküye ihtiyacı vardır çünkü LPG sistemi akım çeker.
Yakıt kokusu her zaman tam yanmayan yakıttan kaynaklanır. Veya kaçak vardır. Kalitesiz yakıtta olabilir. Zincirleme yani.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
zr'lmn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana da sacma geliyor lpgdeyken benzin kokusu gelmesi. P.tesi bir daha baktircam bakalim ne diyecekler
|
|
serkomser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
LPG Zaten başlı başına sorun. Tasarruf edicem derken başı çok ağrıyo insanın.
Kolay Gelsin.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
zr'lmn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Cok tesekkur ederim eurest
|
|
Mdeniz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koltuk altında ki benzin şamandırasına bakmanızı tavsiye ederim bizdede öyle bir koku vardı şamandıradan çıktı kusur
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |