![]() |
|
LPG DE BENZİN GÖSTERGESİ SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
CanYucel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 11:38 |
|
Merhaba arkadaşlar,
depodaki benzin miktarını nasıl öğrenebilirim? ayda bir 50 tl lik benzin alıyorum. ama araç lpg yi kullandığı için, (sanırım lastik hareketine göre ibre hareket ediyor) ne kadar kaldığını göremiyorum. bunun bir yolu var mıdır?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam Psa modül denilen bir benzin simülatörü var, Brc servisleri takıyorlar, onun haricin de depo yarıdan fazla olunca, ekran sıfıra düştükten sonra tekrar yükseliyor. Birde forumdan arkadaşların bir uygulaması var linke göz atabilirsiniz bunların haricinde başka çözüm yok malesef.
Link |
||
![]() |
||
CanYucel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
Teşekkür ederim ;)
|
||
![]() |
||
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
|
Kolayı var sıfır masraf bende forumdan öğrendim. Depo kapağını aç sonra orda plastikten ince bi kapak daha mevcut onu uzun çubuk yardımı ile içeriye it 5 sn kadar sonra kontağı aç ibre benzin seviyesine gelecek...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bunu yeni duyuyorum deneyelim bakalım. ![]() |
||
![]() |
||
|
evet, iş çıkışı deneyeceğim ;)
|
||
![]() |
||
|
Bende işe yaramadı malesef
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Eğer olursa efsane olur.206 için mi bu ?
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Güzel yöntem ilk defa duydum:)) benimde bir yöntemim vardı arada işe yarıyordu araç stop ettikten sonra aracı sallardım içindeki benzinde sallanırdı tekrar çalıştırdığımda ibre olması gereken yere çıkardı. Ama her zaman olmazdı :)))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Olmadı
![]() |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
lpg li araçlarda benzinin sıfıra düşmemesi için bir işlemci var onu takarsan araç çalıştıktan sonra benzinin sıfıra düşer daha sonra kendi değerine gelir. lpg cilere sorabilirsin
|
||
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |