|
206 Gösterge Problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 09:02 |
arkadaşlar 1999 model 1.6 xt model aracımın devir saatinde problem vardı. göstergeyi söktüğümde devir saatinin motorunun içindeki çark kırılmış ikiye bölünmüş nasıl olduysa.
bostancı sanayide 2 tane gösterge tamircisine motoru almak istediğimi söyledim olmaz yedek parça satamıyoruz falan dediler cinlerimi tavan yaptırdılar. ben bu motorları nerden bulabilirim arkadaşlar ? senelerdir opel aracına bindiğim için pug yedek parça satan ucuz yer arıyorum. ya da elinde bozuk göstergesi olupta sadece motoru satmak isteyen varsa yazarsa sevinirim. herkese teşekkürler.
|
|
popeyes
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam sen sahibinden.com bir dene istersen bazen oraya düşüyor. mutlaka google da arat karşına inanılmaz göstergeler çıkacaktır. ankara da yıldız sanayi var vaktin olursa gelip görebilrsin ben senin yerinde olsam komple saat alırım çıkma takarım kolay gelsin
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
popeyes
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-gosterge-cercevesi-206-206cc-gosterge-takimi-131832774/detay
örnek verdim
|
|
|
|
popeyes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-km-saati-gucmanlar-otomotiv-05357466854-158179171/detay
|
|
|
|
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam gösterge saatımde en ufak sıkıntı yok.200 tl para istiyorlar göstergeye gerek olmadığını düşünüyorum 50 60 tl motor alınır takılır. bu lanet motorların fiyatı zaten bu civarlarda. gösterge tamircisi 120 tl dedi sökme takma. ben kendim toplayacağım diyorum biz nerden para kazancaz diyor. söve söve bir hal oldum
|
|
popeyes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla üstadım maalesef usta diye para göz herifler piyasada bir şekilde ellerine düşüyoruz. bu aralar sanayiye çok gidiyorum benim aracımın problemini çözemediler. artık bende kendim deneme yanılma yapıyorum. dediğim gibi gösterge saati motoru neye benziyor bilmiyorum ama bende gidince bi sağa sola soruşturuyum. senin için
|
|
|
|
popeyes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birde bu linke bi baksana acana senin ki bunun gibi birşey mi
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3579-Peugeot-206-G%F6sterge-Tamiri-%C7ark-Tamiri
|
|
|
|
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen hocam bu. bit kadar motor o çarkı bulsam tamir bile edeceğim gitmediğim saatçi kalmadı
|
|
akantek
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sırf bende saçma sapan fiyat çıkartacaklar korkusundan gidip göstermiyorum kaç aydır devir saati olmadan biniyorum.
|
|
206 xt 1,6
|
|
popeyes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankarada devir saati tamircileri var 100 - 200 arası tamir ediyorlar garantili şekilde
|
|
|
|
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
120 tl ben değiştiririm dedi çevik otomudur nedir bostancı sanayide adamla dövüşecektik. motoru sat diyorum 50 aldın 60 70 vereyim diyorum olmaz parça satmam diyor. al bi yerine sey yap parçayı dedim herife.
|
|
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yardımcı olabilecek kimse yok sanırım ?
bugun tekrar bakacağım bakalım.
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla tavuk gibi yoluyolar bende silecek suyu hortumunun parcasini degistirmistim 20 tllik parcaymis 50 tl aldi 30 tl iscilik 5 dk surmedi hayirli isler :)))
|
|
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motoru hallettim. 75 tl verdim. içim acımadı değil ama bostancı sanayide speed diye bir km tamiri yapan yere kızdım. yedi sülalesine sövdüğüm kapağa 120 tl istedi çarkıda benden olsun diyor. ulen çark senden olsa ne olur 120 tl kapağa alıyorsun. 2 sokak aşağıda komple motoru aldım taş gibi hemde 75 tl'ye. şimdi bir sorun daha var km ekranı göstermiyor filmi sıkıntılı sanırım filmi nerden bulcaz çok merak ediyorum...
|
|
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar km ekranının filmini nerden bulabiliriz ?
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tebrik ederim yılmamışsın bulmuşsun... Arkadaşımın da başına gelmişti aynı sorun kartal sanayide çok iyi bir usta bulduk hem motoru hemde dijital km sayaç filmini tamir etmişti... 200 tl :(
|
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Goztepe oto sanayi komple kartala oto sanayi sitesine tasiniyor bilginiz olsun sahinoglu peugeot,citroen yedek parca cikma veya sifir urun almak isteyen olursa bilgilerinize atkadaslar.
-enim aracin bagaj citasi elimde kalmisti yarisi,gittim bende birane kazali 206 yi parcaliyorlardi sibop kapaklari,4 adet bijon silecekler,sag ayna soktum aldim hepsi 75 liraya geldi,citaya zimpara astar vernik boya attirdim kendim,cillop gibim oldu:) |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |