|
5li Cd Changer Ara Kablosu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 10:57 |
|
Arkadaşlar elinde 5 li cd çaları teybe bağlayacağımız ara kablo olan var mı ? Cd changer'ı taktık Fatih abinin (Eurest) ama kablosu yoktu bu kablodan arıyorum. Yada bunu bulabileceğim bir yer var mı nerede satılır ?
Düzenleyen tolga.onal - 27 Mayıs 2014 Saat 10:58 |
||
|
||
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
|
Çıkmacılara bakmak lazım olduğunu söylemiştim yine burdan hatırlatayım Tolgacım.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Abi çıkmacılara sormadım ama hiç vereceğini sanmıyorum kabloyu sana verirsem cd çaları nasıl satıcam deme ihtimali çok yüksek :)
|
||
|
||
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
|
kablonun tipini bulursan kendin oluşturman gereke bilir. genelde bu tip şeyleri cıkmacılar genelde tek başına vermıyor ben soket bulamadım tüm tesisatı veriyorlar :)
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
|
Sende "CD Changerın arkasına sokucam de vermezsen senin Changerin arkasına sokim" de sende
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
|
||
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
serkomser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
|
Demek ki tek satılıyormuş (Yani çıkmacı satamam diyemez) Düzenleyen eurest - 28 Mayıs 2014 Saat 10:42 |
||
SEN GİDERKEN...
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Ohoo verdim bile siparişi abi ben burdan :) Dün akşam buldum aldım hemen bugün gelir herhalde
|
||
|
||
serkomser
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
|
Hani limit yoktu la?
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Arkadaşlarımız var abi dedim ya sana :D
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |