![]() |
|
307 xt silecek su püskürtme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 15:06 |
arkadaşlar merabalar, daha önce kendimi tanıttığım için ayrıntı yazmıyorum. ismim mehmet 34 yaşındayım bankacıyım sivasın bi ilçesinde ikamet ediyorum. ufak bi sorunum var. yardımlarınızı bekliyorum. sileceğin su püskürttüğü yerde (kaputun üstündeki yer) problem var bi taraf püskürtüyo diğeri püskürtmüyo. nasıl söküleceğini bilen varmı acaba. elimle biraz çektim ama kırmak yada koparmak istemediğim için fazla zorlamadım. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaputun iç tarafından sökülüyor Hocam
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam serkan bey çok teşekkür ederim. hafta sonu denerim artık...
|
|
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Ben daha yeni soktum .kaputu ac.ak
Alttan hortumunu koparmadan cikar.sonra alttan fiskiyeyi ittir cikiyor.fakat fiskiyeden ziyade hortum ve baglanti aparatlarina bak sorun onlardan olabilir.kaput acikken bir baskasi fiskiyeleri calistirsin ve bak bakalim hortum ve baglantilarda kacak varmi diye.benim hortumlari birlestiren t seklindeki aparat catlakmis sag fiskiye calisiyordu sol su atmiyodu suyun yarisi motorun uzerine akiyodu. |
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
üstadım benim problem de aynı seninki gibi. fiskiyeyi çalıştırınca su geliyor ve kaputun üstüne akıyor ancak fışkırtmıyor. muhtemelen hortumun ucunda bi kaçak var diye düşünüyorum. söylediğin aparatı nerden bulabilirim acaba bide silecek lastiğine ihtiyacım var bulunduğum yer ilçe hiç bi parça bulunmuyor. yardımın için teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bir tamirciye ayni sorunda biri gelmisti usta fiskiyenin icine kompresör ile hava vermişti düzelmişti onunda sizin gibi sorun ayniydi bir taraf su atiyo diger taraf atmiyodu
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
meraba burak bey, hafta sonu şehir dışına çıkıyorum toplantı için. dönünce öncelikle kendim denicem. olmadı artık götürcez sanayiye, bi sökebilirsem gerisini hallederim diye düşünüyorum. bu probleme herhangi bir tamirci bakabilirmi. mesela elektrikçi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Hortumları kaput üstündeki fıskıye başlıklarından söktükten sonra bir kişiden de yardım alarak su fıskiye hortumunun tam işlevini yapıp yapmadığını da kontrol edin.. Su az pompalanabiliyor...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
meraba okan bey, kaputun üstündeki yeri yani siyah olan yeri nasıl söküyoruz. elimle biraz çekmeye çalıştım sonra vazgeçtim kopar diye. öncelikle kaputun alt tarafından yapmam gereken bişey varmı. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |