![]() |
|
206 yedek anahtar fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 Saat 11:18 |
||
Arkadaslar 2004 model 206 aracima yedek anahtar yaptırmak istiyorum Çorlu da aldığım fiyat kumandalı 260 tl kumandasiz 100 tl sizce fiyatlar uygunmu yardimci olabilirmisiniz yorumlariniza gore siparis verecegim.
not: fiyat servisden degil normal anahtarcidan alındı |
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Şuan ki fiyatları bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim, 2 yıl önce bende anahtar yaptırmak için 3 serviten fiyat aldım, Berke 270, Mepa 220, Baykaralar 192 TL fiyat verdi, Küçük bir indirimle 184 TL' yaptırdım.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Baykaralar ' a mı yaptırdın abi ?
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Sence??
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Diğerleride indirim yapıp o fiyata yaptırmış olabilirsin :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
Arkadaslar baykaralar istanbulda servis galiba buradaki servis fiyatını ogreneyim ama sizin 3 servis arasında baya fark var
![]() Düzenleyen fxmen - 20 Mayıs 2014 Saat 15:50 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Küçük bir indirimle yazmışım Burak, niye işi yokuşa sürüyosun :) Servislerin 3'de İstanbulda Hocam. |
|||
![]() |
|||
||
Ayıptır yöneticisn birde niye üyeyi tersliyosun desene sende evet baykaralarda indirimle yaptırdım diye :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Corlu Gorenler plaza servis fiyati anahtar parca 178 tl işçiliği 100 tl indirimli 270 tl
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |