![]() |
|
Ön Takım ve Bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:17 |
Merhaba Arkadaşlar,
Peugeot 206 1.4 HDI XT 2004 Model araç sahibiyim. Ön takımımdan ses geliyor. Birde bakım zamanım geldi. Levent İstanbul civarı ekonomik olarak bu işleri yaptırabileceğim bir yer öneriniz var mı? Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu forumdan hic bir arkadas arabasini bakima goturmuyor mu?
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
konu ile bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olacaklardır...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim bi usta tavsiyesi yüzünden öyle bir ağzım yandı ki, korkuyorum şimdi tavsiye vermeye.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Slm. İstanbulu bilmem ama, iyi bir rot-balans çı bulun kendinize. oraya götürün. ön takımı kontrol etmesini bir sorun varsa söylemesini, bir sorun yoksa rot ayarlarına bakmasını onda da bir sorun yoksa eyvallah derseniz size yardımcı olacaklardır.
Bunun neticesinde size arızalı olan parçaları söylediği zaman , sanayide bir kaç oto yedek parçacıdan markaları ile fiyat alın. uygun ve sağlam istiyorsanız TRW marka iyidir. TEKNOROT yerli malıdır ama kötü değildir. Ama en yisi tabiki orjinal parçalardır. Fakat maliyetli ama uzun ömürlüdür. PArçaları aldık diyelim, rot balansçı arkadaştan da usta tavsiyesi isteyebilirsiniz. Sizi mutlaka bir ustaya yönlendirecektir. Veya konu komşunuzdan usta tavsiyesi isteyebilirsiniz. Ustayı bulduk diyelim. Önce fiyat alın. |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Dumankaya Pejo'da Fren hidroliği değişimi 85 Tl dir diye mesaj geldi , 2 senede bir değiştirmeniz gerekiyor diyor mesajda bilmiyorum ihtiyacınız varmı yada dışarıda bu bakımı ne kadara yapıyorlar.. .
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
10 yaşını doldurmamış araçlarda en iyi bakım servis' te olur. 10 yaş ve üzeri araçları servise götürmek mantıksız benim gözümde
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayi mahalessinde sanayinin içinde güven oto var. Ben 306ımı hep oraya götürürüm. Hem frenci hem motorcu. Aynı iş için ikiletmez. sağlam yapar. Nizam usta diye sorun gösterirler..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam konuyu daha yeni görüyorum malum işler bazen yoğun oluyor bakamıyorumda.
pusutr adlı arkadaşımız doğru söylüyor, sağlam bi rotbalanscıya git derdini anlat sana bi parça ve tamir listesi çıkartıcaklar değişmesi gerekenlerin listesini verirler sana onları anlaşır bi parçacıdan alırsın 3 yere sorduğunda parçaların piyasası ortaya çıkar! gerisi tamirciye kalıyor tamircin dandik bile olsun senin yaptıracağın yerler belli olduktan sonra işten anlamayan adam elini vuramıyor zaten vursada sen anlıyosun uyarıyorsun. Bağcılar tarafında olsan yardımcı olurum ama levent tarafı işin açığı pek bilmiyorum.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |