|
yağ eksiltme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mhakan71
1. Vites 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 23:39 |
arkadaşlar aracım peugeot 307 xr 2002 benzin/lpg araç 173000 km de total 10w/40 yağ + 250 cc bor koymuştum en son son bakımdan bu yana yaklaşık 2300 km geçti yağ çubuğunu kontrol ettiğimde yaklaşık yarım litre yağ eksilmiş. (seviye ikinci çizginin biraz altında) yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...(araçta herhangi bir yağ kaçağı yok)
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
geçmiş olsun herhangi bir kaçak yoksa araç yağ yakıyor olabilir... mavi duman gözlemledinizmi?
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadasa katiliyorum sabah ilk calistirmada egzozu kontrol edin yag yakma olabilir... |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
mhakan71
1. Vites 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mavi duman falan yok arkadaşlar..
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi geçmiş olsun...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
blazes06
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lpg li araçta normal kafanı yorma... Araç ısındıktan sonra araca durduğu yerde gaza yüklen 4500 devirde duman atarsa kork....
|
|
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aynısı bendede oldu 1000 km de yarım litreden az eksiltiyordu sonra sanayiye girdik sibopları değişti sibop lastikleri siboplar jontaları falanı fişmanı (kalorifer peteğini patlatmıstım oda değişti)derken bin tl gitti ama cok memnun um yakıt baya düştü baya atikleşti yaga bakmıyorum artık nasıl doldurmussam yag değişiminde 10 bin 12 bin km sonra seviye aynı hiç değişme yok
sabahları duman atıyordu rolantide bazen dengesizlik yapıyordu her 4000 tl de bir depo yag bitiriyordu, |
|
QWERTY
|
|
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen gerci bor da koymusun bana bor koyup dene dediler ben duramadım pistonlara inmemiştir sıkıntı umarım erken teshiş idir bi kontrol ettir derim
|
|
QWERTY
|
|
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |