![]() |
|
Junyan angel halka led yardım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
olkannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 21:43 |
arkadaşlar junyan angel farlarımın birinin halkalarının ledleri söndü. elektrikçim heryerde aradı(edirne) bulamadı ve sonunda led alıp leyim yaparak bi şekilde halletti ama 1 haftada onlar söndü. şimdi bunların ledleri t shaped led olarak geçiyor. bu ledleri satan yer bilen veya gönderebilicek arkadaş varmı? ledler bunlar
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk defa goruyorum bu ledi. Vardir muhakkak da kim bilir nerde bulunur. Yurt disina bakmak lazim.
|
|
![]() |
|
olkannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
sadece yabancı sitelerde var zaten. ebay vs. bizim hiçbi sitede bulamadım. junyan angel farların halka ledleri buymuş ledlerinize iyi davranın |
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bendede böyle sorun vardı bu ledler 1.5 vollt yani bunun gerisinde bu ledlerin voltajını ayarlayan küçük bir trafo var 12v 'tu 3 volta düşürüyor arızalanmış olabilir sana tavsıyem bu trafoyu iptal edip yerine 12 voltluk led takman olacaktır
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
12 voltluk hangi ledlerden almam gerek. bu t shape ledin ucu çatal gibi olduğu için oraya takabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Aynı sorun bende de var. 3mm'lik led alıp kendim yaptım, dirençlerini de bağladım ama çok verimli olmadı. Sönük yandı, tekrar patladı vs.. En kesin çözüm yabancı sitelerden almak ama çok pahalıya geliyor.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün farları aldığım aksoy tuning ile görüştüm ellerinde varmış göndericekler. elime geçtikten sonra tekrar bilgilendiririm.bu ledlerden arayan varsa görüşebilirler
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
İstanbul Güngören'deki aksoy tuning mi? Fiyat olarak ne söylediler? Bilgi verebilirsen sevinirim.
|
|
![]() |
|
yeri nerde bilmiyorum telefon ile ulaştım muhtemelen orasıdır. adres istediler göndercez dediler fiyat olarak bişey söylemediler henüz. ama 50 tl dese bile alcaz mecbur başka hiçbiyerde yok çünkü
![]() |
|
![]() |
|
kaç tane led istedin? 1 tane istediysen 50 TL çok :) bana 4 tane lazım :)
|
|
![]() |
|
yok 2 istedim bende tanesi 25 yani
![]() |
|
![]() |
|
biraz daha uygunmuş
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla ben çok uğraştım. beyaz sevmediğimiden sarı bulamadığımdan beyazları söküp sarı led kendim bağladım 2 ay falan kullandım sonra teker teker gitmeye başladı. ebay den başka model led alıp far içini açtım yuvalarını biraz genişletip taktım canavar gibi oldu.
|
|
![]() |
|
Çok iyiymiş, fiyat olarak da baya uygun. Yuvaları genişletmek kolay, parlaklık olarak nasıl? |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
aydınlatma iyi ancak bir florasan gibi değil..
ki yuva genişletme işini yapmak için far içini açmak gerek far içini açınca florasan angel takmak daha iyi olur. illa ben kendi angel halkaları kullanıcam derseniz halkaları 600-800 kum zımpara ile zımparalayın daha fazla belli olacaktır.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Acaba 5050 sağlam bir smd gömülebilir mi oraya ?
|
|
![]() |
|
far altında kapaklar var ledleri oradan çıkardım oradan takmayacak mıyım? far içini açmaya gerek var mı ki?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ledler bugün elime ulaştı ve taktırdım şuan çalışıyolar. ama led aksesuarlarla işim olmaz artık ilk ve son kez bulaştım
![]() |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun güle güle kullan
![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler darısı başına
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |