|
308 Puretech Motorlar Türkiye'ye geldi mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vidar
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 Saat 12:14 |
Forumda Puretech diye arattığımda sadece Mart ayından kalma bir konu buldum. Ben 308 alacağım çok büyük ihtimalle fakat şu Puretech motorlu olanından almak istiyorum ürün Mayıs ayında gelecek denmişti fakat internet sitesinde bir bilgi bulamadım. Acaba Peugeot'a da çalışan kimse var mıdır? Ya da gidebilecek? Puretech'li motor Türkiye'ye geldi mi geldiyse satış fiyatı nedir? Çok teşekkürler kolay gelsin.
"Milliyet'ten Levent Köprülü'nün haberine göre geçtiğimiz günlerde uzmanların gözetiminde gerçekleştirilen testlerde tam depoyla 1.810 km yol giderek (yaklaşık olarak İstanbul-Van arası) seri üretim otomobilde yakıt tüketimi rekoru kıran 308 PureTech, mayıs ayında Türkiye’de de satışa sunulacak. Fransız UTAC (Otomobil, Motosiklet ve Bisiklet Teknik Birliği) yetkililerinin kontrolünde İspanya’daki Almeria pistinde gerçekleştirilen testlerde pilot değişimleri sayesinde 32 saatten fazla yol yapan PureTech motorlu 308, test verilerine göre 100 kilometrede yaklaşık 2.85 lt yakıt tüketti. 308 PureTech, 1.810 km’yi toplamda 51.4 litreyle tamamladı. Düzenleyen vidar - 09 Mayıs 2014 Saat 12:18 |
|
vidar
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bursa Nilkar'ı aradım öyle bir söylenti var ama ne zaman geleceğini biz de bilmiyoruz dedi.
|
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
euro 6 emisyon normu ekim 2014 den sonra geçerli oluyor, puretech serisi bunun için hazırlandı,
trde kyto normuna tam imza attı, dolayısı teoride ekimnden önce trye gelmez ;) puretech motorlu 308ler marttan itibaren montaj bandından indi yılbasından önce trde beklememeli.. Düzenleyen spearo - 10 Mayıs 2014 Saat 09:10 |
|
206+ hdi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |