![]() |
|
Araç Teybim usb çalmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 Saat 21:15 |
Usb girişine telefonu bağladım belki telefondaki şarkılar çalar diye çalmamakla beraber usb yide çalıştırmıyor load diyor duruyor ne yapmam gerekir sizce markasını hatırlamıyorum suan dandik bir markaydı Düzenleyen Mbiwa - 08 Mayıs 2014 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
USB belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirin.
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Teybi çıkartıp kablolarını söküp tekrar bağladım bu şekilde sorun çözüldü arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kablolarla ne ılgısı var hıç anlamadım ama sorunu çözmenız iyi olmuş adınıza sevındım .Ilk okuduğumda konuyu bende dosya formatından şüphelenmiştim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Elektirğini kesince düzeldi teybin bence bende anlamadım ama oldu :) formatta sıkıntı yoktu 2 usb de de denemiştim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |