|
YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hatir gonulle alakasi yok abi adam arabasinin ederinin yuksek yada dusuk oldugunu dusunmus ona gore fiyat koymustur ben hatir yuzunden cok kazik yiyeni gordum
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Temizinin fiyatı 15-16 bin tl iken. 2 sene içinde ve özellikle 0 araca zamdan sonra. 25 bin tl yazılan 106 gti' ler tarzı örnekler için evet. Bu tarz uçuk fiyatları dosta satan varsa bencede direk kazıklamıştır(yada sorunlu arabayı). 2.ci el sakat iş. Ucuza kaçılcaksa en azıdnan tanıdıktan almak gerekir diye düşünüyorum, sonradan sorun yaşamamak için . Keşke durumumuz olsa hiç düşünmeden 0 bmw vs alabilsek
Düzenleyen dogan106 - 07 Mayıs 2014 Saat 10:53 |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10 yıllık ustam arkadaşım, dostum dediğim insan ben yokken babama 80 liralık malzemeye 160 lira diye kazık attı. Bir başka arkadaş arabasını satıcaktı araba almamıştım daha arıyordum aksilik oldu elemanın arabasını alamadım sonra arabasını sattı meğerse araba arada şanzımanda sıkıntı çıkarıyormuş ve komple şanzıman istiyormuş ben o aracı sürüyordum ve bana hiç bahsetmemişti ki bu mahalleden arkadaşım yani....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen abi durum olsada keşke kendime S2000 yada RCZ alsam :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |