![]() |
|
206+ Logo - amerikan park hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tamam buldum arkadaşlar sağolun yardımlarınız için sağolsun burada burada burada hepsiburada.com :D
|
||
![]() |
||
|
Bu ürünü kullandığımda logo çıkarken iz kalmayacak boya kalkması olmayacak değil mi?
|
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|
Bende iptal etmeyi düşünüyorum fakat daha başlamadım muhtemelen silikon izi kalır onuda sıcak su ve wd40 yardımı ile çıkarırsın tahminimce |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
boya kalkmaz azcık iz kalabilir onuda sıcak suyla çıkartabilirsin yada parmaklarınla :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
HAcı abi,
Korkma bişi olmaz. O logo altıdna çift taraflı nalet bir bant var. Baya güçlü bir bir madde. Ben maket bıçağı ile kestim ama çok dikkat gerektiriyor ve maket bıçağı ile kesince altta tabaka kalıyor onu temizlemek ayrı dert. Ama boya kalkması gibi bir durum yaşayacağını sanmıyorum. Dışarda kaynar suyu döküp misina ile çekiyorlar ben o yüzden sana onu tavsiye ettim ama sen maket bıçağı ve ya wd-40da deneyebilirisn. wd-40 gerçek dir pas sökücü yağlayıcı bir maddedir. yapışkanı çözmez sadace bir nebzze yumuşatır . ama boyadan korkma o kadar :D Direk çekersen kaportaya zarar verebilirsin direk çekme yeter illaki bi rmisina veya falçata yardımı ile yapışkanı ayırmaya bak. |
||
![]() |
||
|
Çok sağolun Arkadaşlar. Yapınca paylaşacam.
|
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|
Nasıl oldu kardeşim hallettinmi ? |
||
![]() |
||
|
Abi sipariş ettik tedarikçiden bekleniyor ellerinde yokmuş iptal edip kaynar su ile yapacam ısı tabancası ile... :( |
||
![]() |
||
|
Kardeşim dikkat et ısı tabancasına sakata gelme işlemi uygulayınca banada bir dön bendede xs yazıyor onu sökecemde
|
||
![]() |
||
|
Bak forumda ne buldum :)
Düzenleyen mstfkys - 30 Nisan 2014 Saat 10:40 |
||
![]() |
||
|
Tamam. |
||
![]() |
||
|
Abi bunla benim bahsettiğim logo arasında Dağlar kadar fark var.. Bu Sıcak suyada gerek yok sıcak havayı üflesende atar bunlar. Benim dediğim kalas gibi yapıştırmışlar.. paylaşacağım. Düzenleyen MustafaKartal - 01 Mayıs 2014 Saat 10:13 |
||
![]() |
||
|
Anladım ben hafta sonu yandakileri sökeceğim paslaşalım :)
|
||
![]() |
||
|
Tamam kardeşim bekliyorum, nasıl yaptığını evre evre fotoğraflarsan memnun olurum belki onlarıda sökerim.. :) Not: sen benden önce yapacaksın bu işi.. :D ama dediğim gibi yazılarla bahsettiğim logo arasında çok fark var sanki öyle yapıştırmışlar ki bir daha çıkmasın diye aynı özeni peugeot komple araçlarına gösterse iyi olur. |
||
![]() |
||
|
Elimde wd40 olsa dakika durmam yaparımda wd40 yok alacağım zamanım olmuyor iş yerinde vardı galiba biraz (ç)alayım :) Bugünde yarında yapar evre evre anlatırım :)
|
||
![]() |
||
|
Senden önce ben davrandım vee işte görüntüler :) çıkartması çok kolay oldu fakat böyle silikon izleri kaldı o xs yazısını o hale getirebilmek için 30 dakika durmadan temizledim. Bi sigara molası verdim tabi :) Yapışkan çok sert ve donmuş kalmış sanki, hiç yumuşamadı. Tırnağımla kazıyayım dedim öyle bile kalkmadı nasıl bir yapışkanmış mübarek Wd40, sıcak su, yüzey temizleyici hiç bir işlemedi. Bugün sentetik tiner ile bi temizleme yapacağım sonrasınıda atarım zaten :)
Düzenleyen mstfkys - 05 Mayıs 2014 Saat 10:10 |
||
![]() |
||
|
Eline sağlık wd40 işlemiyordu madem neden bana aldırdınız! :D nasıl çıkacak onlar ancak pasta cila paklar :D |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
eski aracımda bisiklet fren teli ile ayırmıştım. Çok kolay olmuştu. Tel sargı şeklindedir zaten.. 50 cm kadar sargıdan bir tel koparıyoruz sonra sağ ve sol işaret parmaklarımıza dolayarak çıkarılacak olan logo ile kaporta arasına sokup kaportaya değmeyecek çekilde logoya değecek şekilde sağa sola yada yukarı aşağı testere misali teli ilerletiyoruz... Sonuç logo elimizde... sanayide çoğunlukla böyle çıkarırlar boyanacak arabalardan. kalan band parçaları sıcak su ve bez yardımı ile çıkarıp cila yaparsanız hiç bir iz kalmaz.... bu da benden tavsiye... Eliniz yatkın ise çok kolay.... Logoyada hiç bir şey olmaz..... :)
|
||
![]() |
||
|
Konu karıştı arkadaşlar benim sorunumun yerine arkadaşların sorunları ön planda tutuldu :)
ben yazılardan bahsetmiyorum. sağ sol ön kapıda bulunan yuvarlak içinde urban move yazan logodan bahsediyorum.. :) diğer yazıları sökmek çocuk oyuncağı. |
||
![]() |
||
|
Şu senin urban move yazısının bir fotosunu çekip atarmısın çok merak ettim :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |