![]() |
|
SİGORTA KUTUSU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 17:23 |
Merhaba. aracım 2001 model 206 xt 1,6 benzinli 8v
sigorta kutusunun şemasını arıyorum ama bulamadım. bi kaç yerde denk geldi ama detaylı bulamadım. bulduklarımda da merak ediyorum hangi modele göre değişiklik gösteriyor, benzinli dizel farkı varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde aracım aynı model stoplarım yanmıyor acaba sigortadanmı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ama hiç bilgim yok sigorta konusunda hafta sonu gidip baktırmam gerekecek
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
olabilir en büyük 2 olasılık
1) sigorta 2) soketler belki fren müşüründen de olabilir. işte sigorta kutusu şeması olsa kendin aç bak
![]() |
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Stoplardan biri hiç yanmıyor diğeri hep yanık kalıyor fren müşürüde olabilir kendim bakabilsem dökümü yoktur heralde onun :)
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Olmaz olur mu kardeş, yeter ki araması bil yahu
![]() aracını ve modelini seç "Pratik Bilgiler" Sekmesi altında sigorta kutusu ile ilgili bilgiler çıkacaktır. Kolay gelsin...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
sağol kardeşim süpersin ancak 1,6 16v seçeneği var benimki 8v arasında herhangi bir değişiklik varmı biliyor musun? Düzenleyen akantek - 02 Mayıs 2014 Saat 08:57 |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
valla üstad ben 16v & 8v seçeneği falan göremedim orada
![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
aslında doğru kutuyu en gelişmiş seçeneğe göre imal edersin. düşük donanımın bağlantısını yapmaz sigortasını takmazsın
![]() |
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |