![]() |
|
COKK ACILLL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 22:14 |
Bgun mavi dumanla ilgili bi knu acmistim ama arabanin motor sogutma suyna baktm bgun sok oldum suyun ustu simsiyah dbine parmagimi soktum beyazmsi balck olmus yagdan suphelendim ama elimi slince yag etkisi kalmadi yag olsa vicik vicik olurdu elim antfrz olabilir bilmiorm bu.neden olur sebebi ne olablir cok acil destek
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÜZGÜNÜM AMA O GÖRDÜĞÜN YAĞ CONTA YAKMIŞ RADYATÖR SUYUNA YAĞ KARIŞIYOR...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Ama yag gbide durmuyo cok.ne biliym napmam lazm simdi kaca patlar vana boyle kullanmanin sakncasi varmi
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun o şekilde kullanmaya devam etmesen iyi olur masrafın çoğalmasın daha fazla
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Hararette yaptrmadm ki nasil conta yakti ya of tum moralim bzuldu s
smdi ![]() |
|
![]() |
|
Valla gaza yuklenince mavi duman atiyo biraz bi.kac ustaya gsterdm enjektor subap dediler motrda bsey yk demislerdi cok arada kaldm of
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Totalin kahverengi antifiriz suyu olduğunu duymuştum benim aracın motor suyuda açık kahve renkte servise sorduğumda antifirizin renginden olduğunu söylediler.Eğer hararet yaptırmadığınıza eminseniz ve motorla ilgili sıkıntınız yoksa özellikle çekişte büyük ihtimal seninkide öledir.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |