![]() |
|
206+'dan 207'ye geçmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 19:01 |
Arkadaşlar benim 206+ 2011 model envy aracım var. Aracın yalıtımı yönünden çok şikayetçiyim bunu satıp 2007-2008 model 207 almaya değer mi? özellikle 207 kullanan arkadaşlar aracın konforu iç sessizliği nasıl? birde tüp ile km'de kaç kuruş yakıyor?
207lerde en boş yan fulle göre sıralanışı nasıl? mesela compact<envy gibi.. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şuan kullanmıyorum ama yaza niyetliyim almaya ,en boşu trendy ,dizeli hdi 1.4 206lardan çok az daha fazla yakmakta ,ama yol tutuşu ve yalıtımı gayet ıyı dıye biliyorum
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
ustad bence dizel araç al 207 hiç kulanmadım o yuzden bişey diyemicem :)
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Dizel malesef erzincanda gitmiyor kışın burda dizel araçların mazotu donuyor garajimda yok benim malesef:( |
|
![]() |
|
eraynaim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: Müdür Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
207 dizel tavsiye ediceğim bende senin orada belki dizel gitmiyor ama çok az yakıyor
Elektrikli direksiyon da çok çok iyi bence hem 206 dan daha geniş
|
|
![]() |
|
benzinliye tüp taktırdığımızda dizel gibi az yakmaz mı? mesela bendeki 206 210 kuruş felan yakıyor.bide 2011 modeli satıp 2007 felan almak mantıklı mıdır?
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şekil hariç +1 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Yorumlariniza gore geçmeye ddeğer görünüyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |