|
ankara özel servis tavsiye |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
lou_blue
1. Vites 10 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 11:21 |
arkadaşlar hem hesaplı hemde işinin ehli ustalar bulabileceğim servis neresi
|
|
2003 307 xt premium 1.6 lpg li
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankarada hiç özel servise gitmedim ama bence orjınal servısı tercıh et derım yanı :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal değilde yetkili servis olmasın sakın
ne yaptın sıcakken çalışmama işini?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pursaklar karacaören sanayi sitesinde (Mert oto) şenol usta var tavsiye ederim...
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çözdum onu 170 tl kactı gene kıbrısta araba ankarada sorun cıkarmıyo buraya gelınce para yıcegı tutuyo :D marş otomatiği değişti :D
|
|
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şaşmaz sanayi sitesinde Gençdoğanlar peugeot var,sahibi Süleyman usta yı bulursanız bakım yada sorun ne ise halledilir.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbul yolundaki acity alışveriş merkezinin yanındaki liva pastanesinin karşısındaki sokakta erkay pejo var.a dan z ye herşeye bakarlar ve ustakılarıda sağlamdır.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
berk2309
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol metin teşekkür ederim ::)
|
|
|
|
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yıldırımlar sanayi sitesinde "Öz Simge Peugeot" var kardeş. Ben 1 ay önce triger bakımını, frenleri full orda yaptırdım. Tavsiye üzerine gitmiştim oraya. Fiyat-işçilik on numara. Zaten istersen sana önceden fiyat vererek daha ucuza bu kalitede parça takan bulursan ona yaptırabilirsin diyorlar. Dediğim gibi kullanılan her parça orjinal, gözünün önünde takıyorlar. Ben tavsiye ederim...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öz simge peugeot bende tavsiye ediyorum yazın hatta hafta sonu yağ değiştirmeye gideceğim . gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
206xt
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende öz simge peugeot tavsiye ederim arkadaşlar serdar usta işinin erbabı ben 206 mı götürdüm ön takım yaptırdım memnun kaldım orjinal parça kullanıyorlar işçilikleride iyi
|
|
yusufrov
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AKTAŞ PEUGEOT CTROEN kesinlikle tavsiye ederim.
bakım parçaları orjinal kullanıyorlar bekleme salonu salon içerisinde tv kahve makinası vs. hizmetten ve dürüstlüklerinden cok memnun kaldım. tavsiye ederim. |
|
darkdefender
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
|
Ben de tavsiye etmediğim yeri söylüyorum. çok kazık bir yer olduğu için WRC pegueot-citroen şaşmazda aman dikkatli olun gitmeyin.
|
|
peugeot 307 1.6 hdi xt 110 hp siyah
|
|
dedemant06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dedemant06
|
AKTAS PEUGEOT SERVİS GÜZEL PATRON COK İYİ FAKAT İŞE YARAMAZ Bİ USTA VAR O ORDA OLDUGU MÜHDETCE GİDİLMEZ ORAYA YADA İÇERİ GİRİNCE HEMEN Bİ 20-30 LİRA SIKIŞTIRACAKSIN CEBİNE O ZAMAN COK İYİ İŞ YAPIYO HATTA PARÇA FİYATLARINI FALAN DA DÜŞÜRÜYOR.
FAKAT HAKKINI YEMEMEK GEREKİRSE SERVİS DİGER PEUGEOT SERVİSLERİNE GÖRE COK GÜZEL. Düzenleyen dedemant06 - 29 Nisan 2014 Saat 22:51 |
|
Alper134
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ankarada gencdoganlardan baska bir yere gitmem sasmazda..
Aracimin debriyaj seti degisti periodik bakim yapildi ve bir cok eksik islem daha yapildi yetkili servisin 2800tl fiyat verdigi islemi 1200 tl ye yaptirdim gencdoganlarda ve iscilik hakikaten basariliydi. Suleyman ustaya tesekkurler tekrardan.. |
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
berkayakulker
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
şaşmaz oto sanayi sitesinde ana cadde üzerinde kardeşler Peugeot u tavsiye ederim 4 yıldır gidiyorum bir kez üzülmedim benim adımı söylerseniz ciddi derecede yardımları da olur. Engin usta ve Ahmet usta işinin ehli insanlar ikisi de eski gör al ustalarından...
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle katılıyorum.İşine gelmediğinde şimdi işim var diyip sizi sallıyor.Sana kesinlikle katılıyorum. Aktaşta bende trigerimi değiştirmiştim. Diğerlerine göre fena değildi.10 üzerinden 7 diyebilirim. Vatan peugeot a da gittim.Fakat benim için facia ile sonuçlandı.Arka teker hız sensörlerini bozdular.Sonra gidip çıkma ile değiştirdiler.Arka kampana ile şikayetim vardı ve hala var yaptıkları işlemler hiçbir işe yaramadı.Tavsiye etmiyorum. Klima ile sorununuz olursa başkent özel klima servisi var oto aykan parçacının arkasında.Her zaman oaraya gider yağımı filtrelerimi değiştirtirim.Tavsiye ederim fiyatlar uygundur ve samimi iş yaparlar. |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende tavsiye ederim simge peugeot'u. yalnız mesajın gönderildiği tarihten buyana bir hayli zaman geçti, serdar usta ayrılmış ordan, kendisi yer açmış diye duydum ama dükkanı nerde bilmiyorum. Kubilay usta da işinin ehlidir simge peugeot ta..
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
haydaramca
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haydaramca
|
Arkadaşlar, Öz Simge Peogeot'u hiç tavsiye etmiyorum. Buraya veya başka forumlara gelip kendi reklamlarını yazıp gidiyorlar, yalan yanlış övüyorlar kendilerini. Bu Öz Simge OSTİM'e Örnek sanayiiye taşınmış. Gidiyorsunuz yüzünüze bakmıyorlar, ustalar kendilerince takılıyor orda. Hizmet sıfır. Sakın gidip de bunlara paranızı kaptırmayın derim.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |